Free Porn
xbporn
Več

  DISKREDITACIJA, NATO LIKVIDACIJA

   

  /…/ Stranka Desus me je obvestila, da na podlagi sklepa Sveta stranke predlaga zamenjavo na mestu Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. 

  Glede na navedeno v Državni zbor pošiljam predlog za razrešitev dr. Aleksandre Pivec, ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano /…/. Ministrici dr. Aleksandri Pivec se zahvaljujem za njeno delo v vladi RS v zelo zahtevnih razmerah in za uspešno vodenje resorja.”   

  – je zapisal predsednik vlade RS, Janez Janša, v Predlogu za razrešitev ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ki več kot očitno ni njegova svobodna volja ali izbira. To dokazujejo že te njegove citirane besede, ki delujejo, učinkujejo kot zgovorno sporočilo med vrsticami, pomenljivo že samo po sebi. Predsednik vlade signalizira, da je v podajo predloga za razrešitev ministrice dr. Aleksandre Pivec (bil) prisiljen – ali izsiljevan. Leta 2020, sredi veleopevane demokracije in vladavine prava, o kateri na slovenskih tleh v resnici ni duha ne sluha.

   

  - Advertisement -

  Puč, kartelni medijski umor na agitatorskih krilih MSM, likvidacija dr. Aleksandre Pivec kot ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Formula iz časov komunistično-udbovskih likvidacij. Vendar, v Sloveniji danes in zdaj učinkovita kot le kaj. 

  Tako sramotne eleminacije ministra – več kot očitno podtalne, nelegitimne, nezakonito izsiljene – zgodovina Slovenije ne pozna. Niti tega, da bi v bran medijsko umorjenemu, linčanemu ministru državljani začeli podpisovati peticijo – v nekaj dneh se jih je nabralo več kot 2.300 (pod nekaterimi podpisi je več oseb). Danes so jo podporniki protestno pospremili tudi do praga parlamenta …

   

   

   Aktivnosti, ki se vršijo so pričakovano nadaljevanja popolne diskreditacije in likvidacije mene iz vseh funkcij in javnega političnega prostora in tudi tokrat popolnoma mimo vseh političnih in demokratičnih standardov. Zloraba stranke DeSUS s strani posameznikov, ki se je skoncentriralo na pritiske posameznikov v organih stranke je tipičen primer.

  Skrbi me za prihodnost stranke, ki se s temi dejanji dokončno razdvaja in postaja stranka interesov posameznikov in ne stranka za ljudi. Gre za izpolnjevanje lastnih interesov in maščevanja ter preprečevanja zaključevanja težkih, a pomembnih odprtih tem, kot je dogajanje v državnih gozdovih. To bi se z mojim umikom iz funkcije prikrilo in utišalo.

  Posameznikov, ki so dali osebam iz ozadja obljubo, da bodo rušili Vlado RS preko Aleksandre Pivec. Pri tem uporabljajo znane metode, najprej diskreditacija nato likvidacija. Za njih je pomembno, da se prepreči razčiščevanje kriminalnih dejanj v družbi Slovenski gozdovi, zato sem vsak dan znova deležna pritiskov in sistemskega političnega obračunavanja. Vse za to, da se mene odstrani in zruši Vlado RS.

  Na to evidentno kaže dejstvo, da se niso ustavili pri mojem umiku in položaja predsednice stranke. Namen se izrazito kaže v zahtevi po moji odstavitvi iz funkcije ministrice, popolnoma brez argumenta proti mojemu strokovnemu delu in kljub veliki podpori deležnikov, ki jih resor pokriva (kmetov, gozdarjev, lovcev in ribičev). Njihova podpora je bila večkrat tudi javno izražena.

  Navkljub pozitivnemu odzivu terena in občinskih organizacij, ki pri teh dejanjih ne želijo sodelovati, se izvajajo vse aktivnosti v smeri onemogočanja moje kandidature na kongresu, kjer bi se naj znova potegovala za mesto predsednice stranke.

  Vse poteze začasnega zastopnika stranke in poslanske skupine kažejo na željo po preprečitvi moje kandidature na kongresu. Verjamem, da se stranka približuje točki, ko ne bo več imela prihodnosti na političnem prostoru. Moja prva prioriteta ostaja zagotovitev poštenih postopkov in volitev na kongresu stranke,” se je v soboto 26. 9. 2020 dr. Aleksandra Pivec na svoji Facebook strani javno odzvala na zahtevo sveta stranke Desus po njeni razrešitvi z mesta ministrice za kmetijstvo, ribištvo in ter podpredsednice vlade RS, dva dni prej podane PV vlade RS Janezu Janši.  DISKREDITACIJA NATO LIKVIDACIJA – s temi močnimi besedami je naslovila ta svoj javni odgovor.

   

  Politika je kurba, pravi star pregovor. Pa vendar ga nizkotna početja dotičnih akterjev Desusa, ki so brez kančka etičnih in moralnih načel v mesoreznico zabrisali svojo lastno predsednico, sočlanico, kolegico, ki se je v vladi Janeza Janše z zavidljivimi rezultati izkazala (tudi) kot ministrica in podpredsednica vlade RS, debelo presegajo. Ne le kurbarija, nagnusno-podla kurbarija. Revanšizem, “specialne” strančice, prežete z nezakonitimi početji njenih veljakov, krepostno vplivnih še iz “rdečih” časov.  

   

  “Smrtni greh” dr. Aleksandre Pivec verjetno tiči tudi v odstranitvi škodljivcev iz Slovenskih državnih gozdov (SiDG) in (po)seku lovk nedotakljive hobotnice, ki že dolgo mastno služi, koruptno-nezakonito. Z njimi je na primer prepredena Dolenjska. Verodostojni viri pričajo, da sta Kočevsko in Ribnica z okolico eden od epicentrov “lesnega” kriminala in poslov po “domače”, vpleteni posedujejo tudi orožje, sposobni so marsičesa nevarnega. Mreža podjetij z zvezami v politiki sega tja do kandidatov za poslance in še kam, družinske in prijateljske vezi so uigrane kot pokeraši. “Vemo, kako mafija deluje – svoje ljudi ima tudi v policiji,zatrdi vir.

   

  Famozno (nedavno) prestreljena obcestna tabla v smeri Kočevske Reke, na Janševi cesti!

   

  Sinoči 4. 10. 2020 je ministrica dr. Aleksandra Pivec svoje podpornike javno nagovorila, citat:


  Spoštovane moje podpornice in podporniki, dragi prijatelji 

  Danes zaključujem priprave na jutrišnji pomembni dan. Dan, ki predstavlja pomembno prelomnico ne samo za mene osebno, ampak je pomemben mejnik v političnem prostoru Slovenije. Z njim smo prišli do zaključne točke dolgega obdobja medijskih in političnih diskreditacij Aleksandre Pivec, ki je očitno postala moteč element slovenskega političnega prostora. 

  Primer tako načrtnega in pritlehnega rušenja posameznega politika namreč v zgodovini samostojne Slovenije težko najdemo. Stopnjeval se je od najave kandidature za predsednico stranke DeSUS, preko vstopastranke v desno sredinsko koalicijo, pa vse do današnjega dne, ko se me umika tudi iz funkcije Ministrice. Zato si organizatorji zaslužijo posebno priznanje. Davkoplačevalci in volilci pa vpogled v ozadje zakulisne igre, kjer štejejo osebni interesi, potrebe države in družbe, pa so potisnjene v ozadje. 

  Zato bo jutrišnji dan priložnost, da pred poslankami in poslanci, ki bojo glasovali o moji razrešitvi, spregovorim o teh igrah. 

  Vsem, ki ste mi do današnjega dne izkazovali veliko podporo in hvaležnost za do sedaj opravljeno delo, prisrčna zahvala. 

  Tistim, ki me boste jutri na moji poti na zadnjo “sodbo” pospremili v Državni zbor, naj povem, da mi boste s tem dali še dodaten pogum in moč, da svoje zadnje dejanje opravim odločno in pokončno, kot zmorem in znam. 

  Jutrišnji dan bo pomenil zgolj konec ene od mojih življenjskih poti. 

  Ker pa so številni od mojih začrtanih projektov, ki jih Slovenija in slovensko podeželje potrebujeta, ostali nedokončani, moj umik ne pomeni konca mojega političnega delovanja, ampak predstavlja zgolj izziv za nov začetek. Zanj pa imam dovolj poguma in moči! 

  Hvala vsem še enkrat iz srca!

   

   

   

   

  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US

  Naslovna fotografija: osebni arhiv ministrice dr. A. Pivec  

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj