asd
Več

  DELO Z LICENCO ZA MEDIJSKO “UBIJANJE”

   

  Včeraj 6. 1. 2021 je Delo spet zaigralo na nezakonito-neustavne strune. V imenu zaslužka in zakoličenega cilja, vrelo političnega. Še en strel globoke države v marljivo vlado Janeza Janše sredi ognjenega rušilnega manevra. Nezakonit – no, kazniv.

  Delo je v tiskani izdaji in na svojem spletnem portalu bombastično objavilo in najširši javnosti razkrivalo osnutek poročila Računskega sodišča RS z naslovom “Učinkovitost nabav zaščitne in medicinske opreme za obvladovanje širjenja virusa SARS-CoV-2”, ki je po zakonu tajen – ima uradno oznako ZAUPNO. Tajni dokument državnega organa s tajnimi podatki, zloraba teh dejstev je kaznivo dejanje, kar je tudi njegova javna ali medijska objava. Po KZ-1 to velja tudi za Delo, čeprav v praksi zanj marsikaj “ne velja” – botri Dela nezakonita ali kazniva početja Dela po uradni dolžnosti “spregledajo”, pometejo, “izničijo”. Sodnice Okrajnega sodišča v Ljubljani pred Delovim odvetnikom, mag. Emilom Zakonjškom, celo fatalno “omedlevajo”, že ko se pojavi na pragu sodne dvorane, preverjeno. Okrožno sodišče v Ljubljani z botrom Marjanom Pogačnikom na čelu, prekaljenim varuhom sodnega kriminala, pa z roko v roki – z Delom, no, z njegovim odvetnikom Zakonjškom, ki je od leta 1987 do 1990 bil predsednik Temeljnega sodišča v Ljubljani kot tudi njegov kazenski sodnik, tam od leta 1979. Pogačnik, kakšna pravdna J. J. Trklja ali Dušana Bajc, kaj šele elitistična Božena Novak, si zoper takšno “režimsko” kapaciteto niti kihniti ne drznejo, kaj šele po pravici in zakonu razsoditi njej v škodo – v Delovo torej. Jok, odpade.

   

  - Advertisement -

   

  Utemeljeni sum storitve kaznivega dejanja pri predmetni objavi, ki se preganja po uradni dolžnosti, pada na uredniško odgovorne osebe na Delu in na tistega, kdor je Delu pričujoč zaupen osnutek poročila Računskega sodišča RS posredoval. Boris Tomašič je v oddaji Kdo vam laže? na Nova24 TV sinoči izpostavil, da naj bi to storil Ivan Gale, razvpit bicik’l protestnik in kvazi žvižgač, ki so ga MSM povzdigovali do zvezd.

  Ali se bodo organi pregona zganili?! Če se ne bodo, je to le še ena nedopustna, nezakonita potuha in podpora deviantnemu, nezakonitemu operiranju Dela pod novinarsko-medijsko krinko. Zakoni v Sloveniji veljajo za vse – za državljane, organe, uradna telesa, medije … Mediji nimamo nikakršne pravice zlorabljati zakonov, nezakonito pridobivati dokazov niti jih nezakonito objavljati. Vendar, v Sloveniji nekateri “posvečeni” to počnejo! Brez kazni in sankcij – za žrtve “poskrbi” (ko)operativna slovenska sodnija, če iščejo sodno varstvo, ki jim pripada po zakonu in ustavi.

   

  Delo se s svojim deliktnim, nezakonitim dosežkom hvali tudi na svoji včerajšnji časopisni naslovnici, pri čemer poudari dejstvo “zaupni dokument” in potrdi svoj naklep: “Razkrivamo poročilo Računskega sodišča” – “Revizijsko poročilo. Pridobili smo zaupni dokument o nakupih zaščitne opreme v spomladanskem valu epidemije”.

   

  Vir: https://tisk.delo.si/viewer.php?file=delo;2021;0106#pagemode=thumbs

   

  Že na sami naslovnici se Delo zlaže in javnost manipulativno zavaja – poročila Računskega sodišča v resnici sploh še ni, izdan je bil osnutek poročila, na katerega se imajo vsi dotični pravico odzvati s pripombami, protiargumenti, z dokazi … Delo ga je pridobilo in objavilo nezakonito.

  Na naslovnici tega osnutka poročila Računskega sodišča RS je dokaz zaupnosti: ZAUPNO, z velikimi tiskanicami v desnem kotu zgoraj.

   

  Vir: https://tisk.delo.si/viewer.php?file=delo;2021;0106#pagemode=thumbs

   

  Vendar, bojazni ali limitov za Delo ni. Nad njim je zgolj sinje nebo, nekoč pa komunistični srp s kladivom. Početi “sme” (čeprav po zakonu ne sme), kar hoče – z lažmi, ljudmi, dokumenti. Nezakonita ali kazniva dejanja, ki si jih privošči v lakoti za rejtingi ali na agitpropovski misiji, so zanj keks. Črviva slovenska sodnija itak počepne, absolutno, ali pa udarniško “sfura” pod mizo.

  Delo lahko tudi ubija – medijsko. Brez posledic. Boter Pogačnik na Okrožnem kot operativec velikega kova utegne poskrbeti tudi za grde delikte, na podobno svinjski ali nezakonit način, kot jih Delo zagreši. Medijski umor je Pogačnikova specialnost – izumil je patent, kako medijsko umorjeno žrtev (po)spraviti pod zemljo, brez krste. Nevidno. Kriminalno. Pri belem dnevu. Nedotakljivo. Grenkoba se pojavi … ko taka žrtev preživi.

   

  Delov pedigre ni medijska neodvisnost, temveč daljnosežna odvisnost. Zakoreninjena. Rdeča. Zažrta globoko. In daleč nazaj.

  Nekoč so Delovo naslovnico krepili: srp in kladivo ter parola “PROLETARCI VSEH DEŽEL, ZDRUŽITE SE!”. Delo je bilo glasilo Komunistične partije Slovenije – lep dokaz je arhivska fotografija Dela iz septembra 1941: 

   

  Vir: https://spletnicasopis.eu/2019/01/09/60-let-casopisa-delo/

   

  Delo je bilo čistokrvno partijsko glasilo – po letu 1953 glasilo Socialistične zveze delovnega ljudstva, v kar se je tega leta prelevila Osvobodilna fronta. To dokazuje tudi arhivska fotografija Delove naslovnice z dne 22. 7. 1959, na kateri še vedno vztraja komunistična parola “Proletarci vseh dežel, združite se!”:

   

  Vir: https://www.delo.si/assets/media/other/20140716//22.julij.pdf

   

  SZDL je v skrbništvo in nadzor dobila vse glavne medije in imenovala (predlagala) urednike, od osrednjih časopisov do radia in televizije pa tudi založniških hiš,” je dr. Božo Repe zapisal v članku z naslovom “SZDL Slovenije danes?”, 17. 1. 2009 objavljenem v Dnevniku,

  https://www.dnevnik.si/1042237126 

   

  Delo svoje komunistične korenine (za)taji in skriva celo pred lastnimi bralci, (tudi) v manipulativni predstavitvi na lastni spletni strani absolutno:

  Začetki družbe Delo segajo v leto 1955, ko je bilo v sodni register vpisano Časopisno založniško podjetje Slovenski poročevalec, ki je nastalo z združitvijo podjetij Slovenski poročevalec, Tiskarna Slovenskega poročevalca in Tovariš. Predmet poslovanja takratnega podjetja so bila izdajanje časopisov, založništvo in tiskarstvo. Prvega maja leta 1959 je izšel prvi izvod časopisa Delo. Časnik Delo je nastal kot rezultat združitve časnikov Slovenski poročevalec in Ljudska pravica. Sprva je izhajal v dveh izdajah s prilogama Najdihojca in program RTV. Leta 1967 je začelo Delo izhajati že v šestih pokrajinskih izdajah, istega leta pa je prvič izšla Sobotna priloga.

   

   

  Toliko o verodostojnosti, resnicoljubnosti, integriteti in (ne)odvisnosti Dela. V njegov direktorski stol se je s 5. 1. 2021 zleknil tajkun globoke države, ki tam od 13. marca 2020 ni več požel vseh megalomanskih in najbolj mastnih državnih gradbinskih poslov itd., s katerimi so z njim povezana podjetja v nekaj letih iz državnega proračuna menda posrkala približno milijardo evrov: Stojan Petrič iz idrijskega Kolektorja. Marsikaj o njem razkriva članek z naslovom Kdo je Stojan Petrič?, čigar avtor je Domen Mezeg:

  https://www.metropolitan.si/aktualno/kdo-je-stojan-petric/

   

  Hm, kot da je Petrič iz Foruma 21, ki ga je Milan Kučan – Plavi nameraval “zapreti”, skočil naravnost na čelo (nekdanjega) glasila KPS, ki še danes seka s preizkušenimi vatli. Leta 2021.

   

  Vir: https://twitter.com/VidaKocjan/status/1346692768375173121/photo/1

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto

  Naslovna fotografija, vir: https://spletnicasopis.eu/2019/01/09/60-let-casopisa-delo/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  2 KOMENTARJI

  1. “Proletarci vseh dežel združite se!”
   Pa so se kdaj združili, ti proletarci raznih dežel ? Štajerci, Korošci z Dolenjci, pa Notranjci ? Nikoli, Vsaj od leta 1975 dalje jaz ničesar takega nisem videl ne slišal.
   So morda mislili dežele brez meja, pri Komunistu nikoli ne veš? Države so mislili, samo niso to smeli objaviti tako. Oni bi osvajali deželo za deželo, saj je vse naše, proletarsko.
   Kakšna manipulacija brez primere. Delavci , vi ste naši, mi smo vaši, mi vladamo za vas – s puško v glavo, še raje TT-jevko na 9 patronov, je ceneje.
   Današnjih 100 milijonov Eur, ki jih je Zimmerman iz gl, štaba nemških armad predal Leninu v diplomatsko zapečaten vlak, ki je ruskega krvoloka vozil potem, ko je p’rečkal Atlantik po bivanju pri Židu Rockefellerju v Texasu , s svojo falango 30 ekspertnih revolucionarjev iz Švice v Helsinke, je imel kot naložba najfantastičnejši vpliv na dogajanje na planetu Zemlja, ki traja še dandanes in odmeva tudi na DELU in iz njega po vsej Matrjuški Sloveniji ter sega po Svilnati poti do Tianamnena trga ob Skritem mestu sredi Bei Jinga …
   Morda potem, ko je Oktobrska revolucija, ki je potekla v Novembru 1917, žela masovne uspehe v rekah prelite krvi – Leninovi Boljševiki so samo v prvih nekaj mesecih svoje puškarske vladavine pobili nepredstavljivo, koga neki ? Delavcev, kmetov, kulakov, inteligence in duhovščine kot vsi carski režimi od srednjega veka do Boljševiške revolucije.
   Ja niso se nažli dovolj ruske, beloruske, kazaktanske, burjatske, kavkaške , ukrajinske in beloruske krvi ampak so podivjano navalili na Poljsko misleč, da se bodo ustavili
   morda šele na francoski meji ali na atlanstki obali in “pridobili vse evropejske proletarce – pa so jih , hvala Bogu, ustavili nori patrioti in železni borci Poljaki, pa se jim nič ne zahvaljujemo na obletnico poljske zmage Avgusta 1920 !? Bo čas, ko to treba početi, kajti Rus in podivjani Kitajec zdaj skupaj navaljujeta na Evropo z istim ciljem kot pred 100
   leti…in glej ga Hudiča, pa smo skupaj!
   DELO – Proletarci vseh dežel Svilnate poti, združite se ! Komunistični kapitalisti kot pošastni Frankensteini z kapitalistično doktrino osvajajo svet z “Made in China”
   Zahod z Nixonom si je mel roke in netil tisoč miljardne posle in ustvaril pošastnega Kitajskega zmaja misleč, da bodo Kitajci kar sami prešaltali na Demokracijo-pa so se ušteli
   totalno. kitajska ekspanzija je finančno kapitalno že požrla Afriko, grdai pristanišča in vojne baze, kibernetsko krade načrte Zahodu in preskakuje desetletja razvoja v letalstvu, ladjedelništvu in vojni ter vesoljski tehnologiji ter hkrati zateguje diktaturo na nekaj kar je za nas nepredstavljivo – Kitajsko moraš videti v živo.
   Ne vem, če je Petrič tam bil, oponaša jih fenomenalno, mislim,oh Mojcej, da ne gre za copy -paste.
   Mislim , da je to genetika – gre za kloniranje znanega prednika Kajna, ki je s kamnom mahnil brata Abela in ga ubil in Kajni so postali proletarci, komisarji in maršali in se razlezli po planetu in delujejo po istem kopitu. kaj in kako bodo izkoristili kloniranje, čipiranje in umetno uinteligenco, nimam pojma – zdaj, ko Trumpa ne bo več-bo to veliko lažje. Ni se bat, Mojcej-Pogačnik in Petrič vesta koliko je ura in na kateri strani se morata boriti-zanju 10.Božjih zapovedi ni. Zagrobja se ne bojita, čeprav ju bodo morda kot Stanovnika in so kocjančiča vsadili pod ciprese kjer stoji tudi znamenje Boga.Križ namreč.
   Mislijo, da so sklenili svoj Hudičev krog ali pa vsaj kot Zlobec , ki je mislil, da bo še hodil in bluzil po Zagrobju in se šetpetaje razgovarjal s prijatelji. Amen ? NE.

  2. Spošt.Mojca – še veliko hujše licence za ubijanje so poblaznele danes z papeževim pozivom, se bojim & KAJ RATUJE IZ TEGA BOGOSKRUNSTVA – NOVE KAZNI ?

   https://www.demokracija.si/tujina/papez-pozval-k-cepljenju-proti-covidu-19.html
   sobota, 09 januar 2021 20:22 Napisal Demokracija
   —————————————————————————————————————————————-
   https://www.casnik.si/v-cepivih-so-celicna-tkiva-splavljenih-otrok/
   Zarodni del populacije naj cepljenje odloži. Cepljenje naj bo prostovoljno.
   Marvin Šulin 12. decembra 2020

   ———————————————————————————————————————————————————–

   CEPIVO IZ FETUSOV ?
   https://insajder.com/svet/nadskof-hocevar-v-nagovoru-clovek-ni-bog-cepiva-iz-celic-fetusov-nam-dolgorocno-prinasajo-novi
   SVET 25. december 2020 -Svetlana Vasović / Insajder – avtorski članek

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj