Free Porn
xbporn
Več

  DARS UNIČUJE SLOVENSKI TURIZEM

   

  Nekaj besed o vsemogočnem DARS-u in predsedniku uprave.

  Izvajanje (bivšega) predsednika uprave Darsa o nočnem delu pač ne bo držalo. Od bivše cestninske postaje Dob pa do priključka Bič ni ob trasi nobene privatne naseljene hiše, tako da bi bila popolnoma možna nočna dela, pa jih ni bilo. Še več, tudi popoldanske izmene ni bilo, tako da dela na 2,5-kilometrski obnovi trajajo že več mesecev.

  Razširitev štajerskega in primorskega kraka do Vrhnike. Bombastična vest; DARS je vložil dokumentacijo za razširitev teh krakov. Dela naj bi se začela leta 2025! BRAVO! Dela bi se morala že končati pred petimi leti! Poleg tega so nekaj let nazaj od Ljubljane do Vrhnike postavili protihrupno ograjo, ki bo sedaj ovirala gradnjo tretjega pasu. To je tako, kot bi pri novogradnji položil parket, potem bi pa »štemal« za napeljavo elektrike.

  Zanimiv bo tudi razplet podkupovanja, koliko, kdo, kdo bo odletel itn. Ljuba mi predraga Slovenija, ali en državni posel ne more več brez prirejenega razpisa, podkupnin itn.?

  - Advertisement -

  Jaz kot državljan Slovenije in solastnik DARS-a bi (bil) takoj dal odpoved direktorju Hajdinjaku zaradi zgoraj navedenih napak, kot »strokovnjaku«, ki bi moral vsaj v 90 odstotkih pravilno predvideti povečanje prometa, in kot uničevalcu slovenskega turizma, saj namesto dveh ur vožnje skozi Slovenijo turisti porabijo vsaj pet ur! In kateri osel bi še izgubljal svoj dragoceni dopust na slovenskih avtocestah, pa še poceni ni?!

  Tudi transportne firme imajo stroške, saj ne kupijo kamionov in ne zaposlijo voznikov, da stojijo v kolonah na slovenskih avtocestah!

  Tudi državi dam velik minus, saj bosta potrebni dve leti za papirologijo, da bi se dela lahko pričela. Spoštovani uradniki, na tej trasi že poteka odstavni pas, ki ga bo treba samo razširiti kak meter. In kaj boste vi umeščali v prostor dve leti? Ali niste vi in DARS oboji v Sloveniji?

  Sicer pa predlagam, da vsaj vsakega tretjega turista že pred karavanškim predorom obrnemo NAZAJ.

   

   

   

   

  Uprava DARS-a, vir: https://www.dars.si/Nase_vodstvo/Uprava

   

  Nadzorni svet DARS-a, vir: https://www.dars.si/Nase_vodstvo/Nadzorni_svet

   

   

   

   

   

  Naslovna grafika: letna A2-vinjeta za leto 2024, vir: https://evinjeta.dars.si/selfcare/sl

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj