Več

  “PRIŠLEKOM JE VSE DOVOLJENO!”

   

  »Slovence pa jebejo /…/« v pričujočem komentarju ob dokazni fotografiji med drugim zatrdi bivši poslanec Zmago J. Plemeniti, na spletni platformi X.

  Res je! Slovenci se kaj hitro (lahko) znajdemo v upravnem postopku upravne enote s šifro ‘preverjanje naslova prebivališča’, ki je eno samo inkvizicijsko onaniranje birokratskih pravnih analfabetov in »jebanje tarče v glavo«, če povem prosto po Plemenitem. Izvesti ga znajo celo brez tarče, kar sami, brutalno nezakonito, pri čemer blesti ovaduh/-inja, specialno težo pa imajo monologi t. i. (kvazi) prič, ki jih upravna enota zbobna skupaj za hrbtom tarče. Vse to zatem ali na koncu zapakirajo v skropucalo, ki ima uradno težo odločbe, s katerim/-o tarči, ki za vse skupaj sploh ne ve, v Centralnem registru prebivalstva izbrišejo naslov stalnega (ali začasnega) prebivališča, kar utegnejo nezakonito objaviti kar na javni oglasni deski ali na oglasni deski upravne enote. In ta reč, za katero tarča sploh ne ve in je (na javnem sramotilnem stebru) seveda ne vidi, kmalu postane celo kvazi “pravnomočna”. Temu rečejo vročitev po ZUP-u! Vse to počnejo – pajaci upravnih enot – nezakonito, a s silo vse svoje uradne moči, ki jo z vso silo zlorabijo, za kar se jim sladko »jebe« prosto po Plemenitem, saj za take in drugačne nezakonite svinjarije nikakor ne odgovarjajo. Zanos, da so še enega Slovenca »jebeno« zabrisali iz CRP-ja – in mu tako (nezakonito) povzročili goro težav -, dviguje libido in zafrustrirano samozavest, morda tudi plačo. Pri tem je vredno poudariti, da se v vlogi ovaduha silno rade znajdejo maščevalne, zlobne ženske ali možakulje …

  Da, slovenske upravne enote utegnejo biti silno hvaležno orožje! Upravna enota Maribor, Upravna enota Žalec … utrjene trdnjave birokratskih sufražetk, ki vneto (nezakonito) brišejo: Slovence, iz CRP-ja.

     

  - Advertisement -

  »Poštni nabiralnik na naslovu Cesta Prekomorskih brigad 62A v Šempetru pri Gorici. Kaj dela Upravna enota? Kaj dela Ajpes? Kaj dela policija? Slovence pa jebejo, če hočejo doma registrirati firmo, češ da stropovi niso dovolj visoki ali pa da luči niso primerne. Prišlekom je vse dovoljeno!« je javno zapisal ali razkril Plemeniti. Kaj počne Pošta Slovenije, ki ta poštni nabiralnik obiskuje dan za dnem?!

   

   

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj