Free Porn
xbporn
Več

  “DANES DOBRO VEM, ZAKAJ SO GA LIKVIDIRALI: BIL JE INTELEKTUALEC IN VEREN!”

  DEDEK MOJ♥️
  TEBI,KI TE NISEM NIKOLI VIDELA,NITI TI MENE! TEBI,KI ME NISI NIKOLI OBJEL ALI JAZ TEBE!
  TEBI,KI NISI BIL DEL MOJEGA ŽIVLJENJA ALI JAZ TVOJEGA!
  TEBI….
  TVOJE PORUMENELE FOTOGRAFIJE NE GLEDAM VEČ! VSE JE V SRCU,TAKO ŽIVO IN ČUTEČE, KAKOR, DA SI POLEG MENE! TUDI SI IN TO VEDNO BOŠ..!
  VEČNO!
  BILA SEM ZVEDAVO DETE…VEDNO PA SO MI GOVORILI:VEŠ,DEDEK TVOJ, JE UMRL!😢
  KAKO IN ZAKAJ PA NIČ…TAKO SEM VEDNO HODILA MIMO POKOPALIŠČA IN OBISKOVALA TVOJ SKROMEN GROBEK! STRMELA SEM V TVOJO SLIKO! TAKO ZELO LEP SI BIL🙏 UGOTOVILA SEM, DA SVA SI ZELO PODOBNA: BUJNI LASJE IN SVETLE OČI-TUDI SKRIVNOSTNI NASMEH SVA SI DELILA..
  LETA SO MINEVALA…NIČ SE NI SPREMENILO! NI BILO ODGOVOROV NA MOJA VPRAŠANJA,KI JE VZBUJAL STRAH V OČEH MOJE POKOJNE BABICE!
  MNOGO LET JE MINILO IN POSTALA SEM SAMOSTOJNA…
  NEKEGA DNE SEM S PRIJATELJI ODŠLA NA VEČERJO! IMELI SMO RADI PODEŽELJE IN TAKO SMO VESELO ZASEDLI DOMAČO KMEČKO GOSTILNO! BILI SMO RAZIGRANI...SAMA PA SEM ODŠLA V DOMAČO KUHINJO!
  PRIJAZNA,POSTARANA LASTNICA GOSTILNE,NAM JE PRIPRAVLJALA JEDI! NE VEM KAJ ME JE “PIČILO”, KAKOR IZ TOPA SEM IZUSTILA:”ALI STE MOGOČE POZNALI ALOJZIJA ŠETINO?
  NEKA ČUDNA IN NELAGODNA TIŠINA JE ZAVELA….SOLZNE OČI PRIJAZNE GOSPE SO ME PRESTRAŠILE…NEŽNO ME JE VPRAŠALA..:”ZAKAJ TO SPRAŠUJEŠ…..”MOJ DEDEK JE BIL”, SEM ODVRNILA….
  NARAHLO ME JE PRIJELA ZA ROKO IN ME PELJALA DO KAMNITE STOPNICE,PRI ZADNJEMU IZHODU GOSTILNE! VSE JE BILO TIHO…VSEDLA SEM SE NA STOPNICO! OD KJE MI PAMET, DA SEM NEŽNO BOŽALA KAMEN!? ZAKAJ?? NEKAJ MINUT JE MINILO.. GOSPA ME POGLEDA IN SPREGOVORI:”TUKAJ,KJER SEDIŠ, SEM MU DALA KOZAREC VODE, ZA KATERO JE MILO PROSIL! NA SKRIVAJ SEM MU POTISNILA KOS KRUHA V ŽEP SUKNJIČA…”! TAM, SO GA GNALI PROTI GOZDU….IN JE IZGINIL!!!” STRMELA SEM V NAKAZANO SMER…VIHAR ŽALOSTI, OBUPA IN NEMOČI ME JE ZAJEL,KO MI JE POVEDALA, DA SO TO BILI PARTIZANI…. ZAMEGLILO SE MI JE DOBESEDNO!ZAKAJ IN ZAKAJ…SAJ NI BIL IZDAJALEC…POMAGAL JE PARTIZANOM….TO SEM VEDELA…MAMICA PA JE BILA KURIRKA….
  NO, DANES DOBRO VEM, ZAKAJ SO GA LIKVIDIRALI:”BIL JE INTELEKTUALEC IN VEREN! VSE V NASPROTJU Z IDEOLOGIJO…
  KAKO SO GA MUČILI…😢 GÖEBELS BI BIL UČENEC!
  VSE JE BILO TAKO NEREALNO-V NASPROTJU Z VSEM, KAR SO NAS UČILI!
  V SRCU NIMAM SRDA NITI SOVRAŠTVA! EDINO ŽELIM, DA SE PRIZNA, ZLOČIN!
  RADA TE IMAM DEDEK,
  TVOJA VNUKINJA ZDRAVKA🥀
  /izviren zapis na Facebooku/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj