Free Porn
xbporn
Več

  DANCI ŠOKANTNO MASAKRIRALI DELFINE, SLOVENCI POBIJAJO TRPINČENE BIKE IN KOLJEJO LJUBKE JAGENJČKE

   

  V petek 1. oktobra 2021 so luč sveta ugledale prve Veganske novice, ki jih vodi Matej Glivar, priznan aktivist za pravice in dobrobit živali. Ob nezaslišanem množičnem masakriranju delfinov na Ferskih otokih, ko so Danci nedavno v enem dnevu (tradicionalno) poklali približno 1.500 delfinov, kar je barbarska kršitev vseh mogočih zavez in konvencij, in krvoločnem uboju trpinčenega bika sredi Slovenije so izpostavile moj članek z naslovom “Ko jagenjčka kolješ, ne kriči, ampak joče”, ki ga je spletni medij DOSJE objavil 28. septembra, kar sem presenečena videla včeraj – klik na video: 

   

   

  - Advertisement -

  1. Veganske novice je objavila FB-skupina Pravice živali

  https://www.facebook.com/PraviceZivaliSlovenija/?ref=page_internal

   

   

  KO JAGENJČKA KOLJEŠ, NE KRIČI, AMPAK JOČE

   

  Matej Glivar je Slovenec, ki s svojo odločno vzravnano hrbtenico, strokovno osveščenostjo, empatijo do živali premika meje – (ne)mogočega. Požrtvovalen načitan mednarodni aktivist za pravice in dobrobit živali, ki se ti vtisne v spomin, že ko ga prvič srečaš – jaz sem ga 21. avgusta letos na Vegafestu v Ljubljani.

  Moje snidenje z Matejem in s Snežano Barberič, prav tako izjemno aktivistko za pravice in dobrobit živali, je ujel tudi fotoaparat:

   

  Snežana Barberič in Matej Glivar, oba aktivista za dobrobit in pravice živali, in jaz na Vegafestu 21. avgusta letos v Ljubljani.

   

  Utrinki z Vegafesta 21. avgusta v Ljubljani, FOTO: Mojca Vočko

   

  Naslovna FOTO: barbarski masaker približno 1.500 delfinov v enem samem dnevu 14. septembra 2021; vir: https://www.greenmatters.com/p/faroe-islands-grind

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  2 KOMENTARJI

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj