Več

  BRAVO, ANA SOKLIČ – LETOŠNJA ZMAGOVALKA EME!

   

  Včerajšnji predzadnji februarski dan je bil za mene energijsko povsem prazen, komaj sem namreč čakala, da bo večer, da se bom čim prej lahko spet potopila v svet svojih sanj. Nato pa je zvečer kar naenkrat novinar Požareporta g. Bojan Požar na svojem twitter profilu objavil zmagovalno pesem letošnjega izbora evrovizijske pesmi, Eme: pesem Amen v izvedbi Ane Soklič.

  V zadnjih letih zaradi takšnih in drugačnih kolaboracij in vseh tistih sončnih izpadov romske skupine Langa in sončnih besed naše nekdanje evrovizijske predstavnice Lee Sirk slovenskega izbora pesmi Evrovizije nisem več spremljala, zato pa sem včeraj, ko sem prvič poslušala zgoraj omenjeno skladbo, ostala praznih ust.

  Skladba je več kot odlična! Pravzaprav vrhunska. Navdihujoča. Besedilo skladbe ima izjemno globok pomen in prepričana sem, da bomo to leto zasedli (intuicija mi pravi, da celo zmago) res visoka mesta.

  Na tem mestu bi ob tej priložnosti še enkrat čestitala vsem avtorjem skladbe: Ani Soklič, Bojanu SimončičuCharliu Masonu in Žigu Pirnatu, za vrhunski izdelek. Spoštovani dami Ani Soklič pa na tem mestu še obilo komplimentov za njeno odlično odrsko prezenco, perfektno interpretacijo pesmi, lepoto in tisti njen blisk v njenih očeh, ki »ubija«!

  - Advertisement -

  Bravo! 

   

  Ana Soklič med sinočnjim zmagovalnim nastopom na EMI; vir: https://www.youtube.com/watch?v=p5LW-09r2JQ

   

  Naslovna fotografija, vir: https://www.youtube.com/watch?v=p5LW-09r2JQ

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj