test
Več

  BOLEZEN – KAKO NASTANE IN KAKO SE ZDRAVI

   

  Zoran Dernovšek je izumitelj iz Slovenije, ki živi v Italiji, njegova žena pa je z Ohrida. Ima več dragocenih izumov, eden izmed njih, ki je po njegovem mnenju najpomembnejši za človeštvo, je dodatekRENS (RENS – hiter učinek naravnega dodatka).

   

  Kako daleč ste prišli z raziskavami razstrupljanja?

  V zadnjih 8 letih sem se v svojih raziskavah večinoma ukvarjal z različnimi boleznimi in pri tem  naredil velik korak naprej v razvoju zelo hitrega in učinkovitega razstrupljanja, pa tudi veliko hitrejšega okrevanja organizma. Ker sem se že prej ukvarjal z nekaterimi oblikami starodavne medicine (azijsko, naravno itd.), se mi je razjasnila slika o temu, kako bolezen v resnici nastaja in kako jo je mogoče trajno ozdraviti ali bolje rečeno, odpraviti.

  - Advertisement -

   

  Karikatura Zorana Dernovška – Raketke

   

  Kako vidite definicijo bolezni?

  Sedanja opredelitev bolezni je opredeljena kot motnja v strukturi ali funkcijah ljudi, živali ali rastlin, zlasti tistih, ki imajo znani vzrok in značilen niz simptomov, znakov ali anatomskih sprememb.

  Sedanja opredelitev bolezni izhaja iz približno 200 let stare alopatske teorije o tem, kako se bolezen pojavi, torej z vzrokom, ki je bakterija, virus, parazit, plesen, strup, poškodba, deformacija dela telesa itd. Na organizem gleda kot na sklop sestavin ali skupino delov, ki jih je mogoče obravnavati ločeno od celote. Začetke teh teorij bi po današnjih normah najverjetneje razglasili za šarlatanstvo in prevaro.

  Človeško telo (in telo živali ali rastline) je pravzaprav velik organiziran niz več skupin organiziranih bakterij, ki bi morale živeti v simbiozi in se med seboj sinhronizirati. To naredijo nizkonapetostni bioelektrični signali, ki se uporabljajo za notranjo sinhronizacijo in harmonizacijo.

  Zaradi industrijskih revolucij v zadnjih 150 letih je celotna biosfera, torej življenje na Zemlji, izpostavljena nenehnim zastrupitvam, ki so se povečale v delih planeta, kjer je industrija intenzivnejša. Toksini vstopajo v organizme in rastline skozi zrak, vodo, atmosferski prah in hranila.

  Zaradi tega lahko bolezen opredelimo kot trenutno stanje zastrupitve organizmov ali rastlin, ki povzroča motnje notranje skladnosti, s poudarkom na delu telesa, ki je strupu najbolj izpostavljen, in del telesa, kjer se nabira več strupa, je bolj nagnjen k bolezni. Simptomi ali deformacije so le zunanji znaki, ki nas opozarjajo, da se v telesu dogaja nekaj nenaravnega in škodljivega.

  Upoštevati je treba tudi, da motnja notranjega ravnovesja vpliva tudi na notranjo bioelektrično sinhronizacijo (kar ljudje imenujejo bioenergija), spremembo notranje frekvence celice, zaradi česar je težje povezati se s sosednjimi celicami istega organizma (kvantna medicina) in napačna sprememba resonančne frekvence (Tesla) vpliva na privlačnost drugih bioloških oblik, ki so pravzaprav strani samega prvotnega organizma.

   

  Ali okolje vpliva na bolezen?

  Seveda. Že na začetku sem omenil, da toksini vstopajo v telo iz okolja. Poleg klasičnih virov, kot so zrak, hrana, tekočine, obstajajo tudi farmakološki izdelki, torej so njihovi stranski učinki pravzaprav posledica dodatkov, poleg osnovne snovi, ki se jih daje v tablete in podobno, da se doseže vizualno boljši učinek, pa tudi za lažje jemanje. Nekaterih polnil (dodatkov) pa sploh ne bi smelo biti v zdravilu, ampak se jih dodaja za cenejšo proizvodnjo zdravila.

   

  PREBOLEL SEM COVID-19, CEPILI SO ME ZOPER COVID-19, SEM ZDAJ VAREN?

   

  Kako se kopičijo strupi?  

  Načeloma ima vsak organizem svoj sistem za razstrupljanje, kjer se izloča strupe, ki nastanejo zaradi nekaterih notranjih procesov ali vstopijo po zunanjih kanalih. Toda telo pogosto ne zmore več izločiti nekaterih bolj zapletenih toksinov, na primer glifosata, ker ne ve, kako jih povezati s strukturo notranjih poti razstrupljanja. Isto velja za strupene in električno prevodne kovine, ki vstopijo v telo v obliki nanodelcev, prečkajo zaščitno pregrado (krvno pregrado) in se prilepijo na zunanjo lupino celic – s čimer prisilno vstopijo v celice ali v njihovo ovojnico.

  Če se to zgodi pri ljudeh, sproži zelo širok spekter reakcij, ki po klasični definiciji pomenijo na tisoče različnih duševnih ali kombiniranih bolezni – v resnici pa gre le za drugačno individualno reakcijo na toksine in različne točke njihovega kopičenja v posamezniku.

  Torej je definicija same bolezni, glede na simptome, v resnici napačna. Zato se danes simptomi večinoma zdravijo, namesto da bi iskali in odpravili temeljne vzroke težav v telesu. Simptomi in zunanje deformacije nam pravzaprav kažejo, v katerem delu telesa so se toksini najbolj nabrali in kje je treba začeti odpravljati temeljne vzroke bolezni.

   

  Kaj je definicija in kaj pomenijo besede strup in zastrupitev?

  Pravzaprav absolutnega strupa ni. V praksi se s strupi poimenujejo elementi ali kemične spojine, ki škodljivo vplivajo na žive organizme.

  Toda, kar je strup za določen del telesa, je lahko nekim zunanjim mikrobom njihovo življenjsko okolje. O tem sem že govoril v intervjuju “Bio heking – pot v dolgoživost”, http://www.protocolrens.info/Bio-Hacking_SI.pdf

  Sicer pa beseda virus dejansko pomeni strup (lat). Ker se za virus šteje biološki odpad, ki nastane, ko celice umrejo, dejansko ni živ, zato se kot tak ne more množiti in rasti.

  Če se spomnimo začetka tega intervjuja, vsak toksin, ki se lahko nabere v nekem trenutku v telesu (in ga telo ne more izločiti), prej ali slej (ko doseže kritično maso) povzroči spremembo lokalnega okolja, ki se poslabša za prvotne celice ali za naše telo in je boljše za nekatere tuje celice. Takšna lokalna koncentracija ubije matične celice telesa, jih prisili v divje mutacije (rak, sekundarne genetske bolezni) ali pa se spremeni v ugodno gojišče za rast celic (bakterij) iz drugih organizmov.

   

  Kako razstrupljanje vpliva na telo?

  Organizem, ki ni v optimalnem ravnovesju, ima vedno lokalno mesto, kjer se nabira visoka stopnja strupov. Brez strupov, ki na nek način pripravljajo teren za nastanek bolezni, organizem deluje optimalno. Nekatere strupe očisti telo samo, nekatere jih dnevno prejme.

  Torej, vhod in izhod. Na koncu je vse matematika. Če je vnos večji od izločanja, pride do lokalnega kopičenja in organizem pade v težave (bolezen). Če je obratno, se organizem sanira in okrepi njegov imunski sistem (ta sistem je oblika notranjega nadzora okolja).

  Glavna težava nastane, ko poskušamo razstrupljati telo, vendar to poteka prepočasi, da bi spremenilo razmerje med vnosom in izločanjem. Obstajajo tudi spojine, ki lahko upočasnijo lastno in dodatno (zunanje) razstrupljanje. Obstajajo tudi elementi, ki so potrebni za izvedbo lastnega razstrupljanja in za podporo delovanju zunanjega razstrupljanja.

  Zato razstrupljanje pravzaprav ni tako preprosto, kot se zdi, številni protokoli pa so uspešni le v posebnih okoliščinah, ko se hitrost razstrupljanja ne upočasni, v klinični praksi pa zato, v povprečju, sploh niso uporabni.

  Znano je, da sem avtor izdelka na osnovi alg, imenovanega RENS, ki razstruplja 20- do 50-krat hitreje kot kateri koli drugi znani protokol za razstrupljanje na svetu. S tem dosežemo hitrost čiščenja organizma (pripravek se uporablja za ljudi in živali), z dodatnim pospeševanjem njegovega okrevanja, kar običajno v več kot 90 odstotkov primerov daje merljive rezultate. To pomeni, da se lokalno kopičenje tujih in strupenih elementov čisti hitreje, kot pa v telo vstopajo novi strupi.

  S tem dejansko uničimo osnovne temelje za nastanek katere koli bolezni, imunski sistem pa se okrepi zaradi podpore in pomoči pri zdravljenju.

   

  https://www.rensnaturals.eu/prehranska-dopolnila/

   

  Kako se formalni medicinski pristop primerja z novim pristopom in teorijo bolezni?

  Alopatsko zdravilo mora temeljiti na dokazih. Toda v osnovi pri opredelitvi bolezni temelji na teoriji, da so nekateri zunanji organizmi vzrok bolezni, ker so njihovi simptomi podobni itd. Poleg tega je del istega zdravljenja teorija o šolanju imunskega sistema s cepivi.

  Manj je znano (izven zdravniške stroke), da se otrokov imunski sistem razvije šele pri starosti približno dveh let, večina cepiv pa je časovno določena v čas, ko ta imunski sistem dejansko še ne obstaja (0 – 2 let). Japonci so to opazili, zato so začetek cepljenj preložili po 2. letu starosti in tako zmanjšali število neželenih učinkov za približno 97 odstotkov.

  Osebno menim, da je največji dosežek sodobne medicine, na katerega je lahko resnično ponosna, uvedba splošne higiene. Stranišča, kanalizacija, čista tekoča voda, osebna higiena. Praktično je to skoraj izničilo večino znanih bolezni v preteklosti, desetletja pred uvedbo cepiv za te iste bolezni. Ta del sodobne medicine pravzaprav potrjuje mojo teorijo, da je osnova za pojav bolezni zastrupitev. Če je zastrupitev tako huda, da se telo ne more boriti proti njej, potem umre.

  Želel bi vas spomniti na znameniti Hipokratov rek: “Naj bo hrana zdravilo in zdravilo naj bo hrana. Tako se je v svojem času lahko zavedal, da lahko s hrano ohrani ali izgubi zdravje.”

  Po uradni medicini, ki meni, da je bolezen posledica izključno vnosa tujih mikroorganizmov v telo (in ne razume, da ti mikroorganizmi potrebujejo primerno okolje za rast in razmnoževanje v telesu), kar povzroča nekatere simptome, ki se zatirajo, zdravijo. In tudi zdravila vsebujejo nekaj strupenih snovi, ki se spet nabirajo in obremenjujejo telo. Ta dogma je pravzaprav farmacevtski pristop k zdravljenju posameznih delov telesa, kjer je glavni interes finančni, ne zdravljenje.

  “RENS” se na videz obnaša kot univerzalno zdravilo, kar zmede marsikoga, tako tiste, ki ga uporabljajo, kot zdravniško stroko. Toda “RENS” ni zdravilo in tudi ne bo nikoli. “RENS” je pravzaprav le zelo hitro razstrupljanje na naravni osnovi (specialist za kelacije pravi, da je tudi kelator), ki hkrati pospešuje okrevanje, regeneracijo telesa. Prisilna oksigenacija pospešuje nastanek novih matičnih celic, s hkratnim razstrupljanjem pa dosežemo sinergični učinek.

   

  Zakaj se “RENS” tako obnaša?

  Trenutna teorija bolezni tega ne more razložiti, ker so alge rastlinske celice in tudi bakterije.

   

  Kaj je pri njih tako posebnega?

  Če menimo, da je osnova za pojav katere koli bolezni pravzaprav lokalno kopičenje strupov, potem postane jasno, da hitro razstrupljanje uniči osnovo za vsako bolezen. To pojasnjuje učinke “RENS-a”, ki včasih mejijo na čudež.

   

  P. S. uredništva:

  Pričujoč intervju je z Zoranom Dernovškom – Raketko, sicer zunanjim sodelavcem spletnega medija DOSJE, naredil makedonski zdravnik Zarko Kostik, objavil ga je makedonski spletni medij NETPRESS, 1. septembra 2021:

   

  Болест, како настанува и како се лекува

   

  Naslovna grafika: COVID-19,  vir: https://pixabay.com/illustrations/virus-coronavirus-covid-19-pandemic-5675422/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  JEZDECI APOKALIPSE

  ON, KI RAZDVAJA …

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  ODPRTO PISMO VARUHU ČLOVEKOVIH PRAVIC!

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  3 KOMENTARJI

  1. of course like your web site but you have to check the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the truth however I will surely come again again.

  2. This is really fascinating, You are an overly skilled blogger. I have joined your feed and look forward to searching for more of your excellent post. Additionally, I have shared your site in my social networks!

  3. It?¦s really a cool and helpful piece of info. I am happy that you just shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj