Več

  BO IZPRIJEN KAREL JUTRI “ZAŠTIHAL” VLADO RS?

  Če smo prejšnji teden brali, da so poslanci te stranke staremu-novemu predsedniku stranke Karlu Erjavcu obrnili hrbet, pa so sedaj vsaj štirje od njih zamenjali ploščo in s tem dokazali, da so še enkrat več delovali v prid starih, že zdavnaj preživetih političnih opcij, ki so Slovenijo pahnile na rob obstoja in preživetja.
  Poslanec Robert Polnar, ki je očitno žrtev te umazane igre, ki jo vodi ravno Karl Erjavec, bo po vsej verjetnosti iz stranke jutri izključen, kar je še dodaten dokaz, da je demokracija tej stranki neznanka in da stranka deluje po nareku mafijskih ozadij in je vodena s strani tujih obveščevalnih služb, predvsem ruske, katere vohun je Karel Erjavec.
  Po popolnoma protipravni diskreditaciji in medijskemu umoru svoje legalno izvoljene predsednice Aleksandre Pivec, ki je sama izstopila iz te stranke, saj je spoznala, da v taki nazadnjaški družbi pač normalen človek ne more delati, kaj šele voditi projektov, ki si jih je zadal, smo sedaj priče še drugič popolnoma nedemokratičnemu vedenju in odločanju vrha te stranke.
  Medtem se odstopi vidnih članov, ki se z takim vodenjem stranke ne strinjajo nadaljujejo. Iz zanesljivih virov je znano, da je v preteklem tednu odstopilo veliko članov mestnega odbora Nova Gorica, če sem natančen 19 na čelu z predsednikom Alešom Dugulinom, ki je v odstopno izjavo zapisal takole:
  »Pozdravljeni!
  Prejel sem gradivo za izredno sejo Izvršnega odbora DeSUS za ta četrtek. Ob prebiranju dnevnega reda sem se naravnost zgrozil nad vsebino. Metode, ki se jih uporablja v tej stranki so kratko malo rečeno sprevržene. In to naj bo demokratična stranka upokojencev?
  Poslanca Roberta Polnarja, ki je bil cel dosedanji mandat korekten in vsebinsko naravnan bi predlagali za izključitev? In to kar tako, na lepe oči, ker je užalil nekoga, ki se mu še vedno reče “novi – stari” predsednik. Kaj bi lahko potem rekli na to, kar se je dogajalo z nekdanjo predsednico dr. ALEKSANDRO PIVEC ?
  A je ona kadarkoli prišla z idejo, da se poslance izključi, ker imajo drugačen pogled kot predsednik? Seveda, za vas je edina opcija diktatura, oz. če se ne strinjaš pa izključitev.
  Žal se ne zavedate ali pa se očigledno sprenevedate, da ne vidite, kako mnogi člani zapuščajo to stranko. Nekateri odhajajo na glas, mnogi pa odhajajo potiho tako, da niti ne pošiljajo odstopnih izjav. Ker sem bil vedno pokončen človek, v te vaše umazane igre ne pristajam, zato vas na tem mestu pozdravljam in nepreklicno izstopam iz vseh funkcij in stranke DeSUS.
  Naj vam sporočim, da z mano gre večina članstva mestnega odbora Nova Gorica.
  Upam, da vas bodo upokojenci spregledali in videli, da se vam gre samo za oblast in ne za dobro ljudi.
  Predsednik MO DeSUS Nova Gorica
  Član Izvršnega odbora DeSUS
  Član Pokrajinskega odbora S. Primorska
  ALEŠ DUGULIN«
  Odstopili so tudi naslednji vidni člani stranke Desus :
  Podpredsednik občinskega odbora Desus Šempeter-Vrtojba gospod FRANC NANUT ter z njim večina članov tega odbora.
  Predsednica občinskega odbora Kobarid gospa Vanessa Marcola, ki v svoji izstopni izjavi celo zahteva, da se iz evidenc te stranke brišejo vsi podatki, prav tako iz vseh spletnih strani.
  Po zadnjih podatkih, ki sem jih uspel pridobiti sedaj, je danes izstopilo še pet članov Občinskega odbora ŽALEC, in napoveduje se tudi izstop večine članov iz Savinjske iz Desusa‼️
  Dejstvo, mimo katerega ne moremo, je, da Desus razpada. Članstvo, ki je ogrodje vsake stranke zapušča barko, ki počasi ampak definitivno tone v globine izven parlamentarnega življenja.
  Medtem veliki JACK-Karl Erjavec, ki se že vidi kot novi mandatar vehementno in z popolno ignoranco do ljudi in državljanov Republike Slovenije blokira sprejem nujno potrebnega PKP7, s kateri bo država zagotovila pomoč gospodarstvu in prebivalcem.
  Vir: FB-stran Janeza Janše
  Veliki JACK, ki bo jutri popeljal stranko Desus iz koalicije, pa se v vseh letih na politični sceni, ki jih je bilo vsaj 20 preveč, ni naučil nekaj, da je potrebno 46 glasov, da lahko postane predsednik vlade. Teh pa na njegovo žalost nima, niti jih ne more dobiti.
  S tem dejanjem bo dokazal vsem, ki so do sedaj še dvomili v to, da so bile volitve v tej stranki ponarejene in da je bilo vse skupaj zrežirano z samo enim namenom, in to je odhod Desusa iz koalicije in priključitev koaliciji KUL, ki je za oblast pripravljena storiti vse. S tem dejanjem bo tudi zabil poslednji žebelj v krsto političnega mrtveca, demokratične stranke upokojencev Slovenije- Desus, ki je vse prej kot demokratična stranka.
  Na žalost, pa se bo s tem dejanjem blokiralo tudi dobre ukrepe iz nujno potrebnih zakonov, ki bi omogočali preživetje podjetnikov in njihovih zaposlenih, ki se že sedaj borijo za svoj obstoj.
  Karl Erjavec, lahko nas imate za bedake in naivneže, vendar…Vsaka palica ima dva konca…Tega vam ne bomo pozabili nikoli‼️
  Vir: https://pixabay.com/photos/potatoes-ketchup-murder-blood-1448405/
  /Op.: nelektoriran citat objave na avtorjevi FB-strani./ 
  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto

  Naslovna fotografija, vir: https://pixabay.com/vectors/murderer-halloween-killer-hand-arm-150447/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj