Več

  AGENTI GLOBOKE DRŽAVE, PLAČANI TUDI OD UDBOMAFIJE, SIL KONTINUITETE, SOROŠA …

   

  “Na njihovem twitterju je bila objavljena kopija dela odločbe oziroma dokumenta Fursa, ki se nanaša na Listo novinarja Bojana Požarja (NBP) in ki naj bi jo jaz ne prevzel. Če drži datum, zapisan na dokumentu, sem bil takrat na daljšem trekingu in pošte res nisem mogel prevzeti. Sem se pa zato že obrnil na mariborski Furs, kdaj in kje lahko to pošto prevzamem. Vsebine ne poznam, ne vem, če gre za davčno napoved, zlasti pa vsebine priporočene pošte, naslovljene na LNBP, ne bi smeli poznati na Necenzurirano,” nam je zaupal Bojan Požar glede objave njegove davčne tajnosti za Listo novinarja Bojana Požarja, ki se je znašla na Twitter profilu minornega medija novinarske trojice Primož Cirman, Vesna Vuković in Tomaž Modic.

   

  Bojan Požar 21. avgusta 2020; FOTO: Bojan Požar

   

  https://twitter.com/necenzurirano_/status/1300754204261310466?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1300754204261310466%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fnova24tv.si%2F%3Fp%3D453888

  - Advertisement -

   

  FOTO: screenshot izvirnega tvita Necenzuriranega

   

  Bojan Požar je postal žrtev diskreditacije necenzurirane novinarske trojke, ki se oglašuje s sloganom “Brez novinarstva demokracija ne deluje.” A tokrat so hudo zlorabili osebne podatke in v torek na Twitterju objavili del davčne tajnosti, ki se nanaša na Listo novinarja Bojana Požarja. S tem se je znova pokazalo, da nekateri novinarji leve provenience z veseljem zlorabijo osebne podatke za podle obračune s kolegi, ki ne mislijo kot oni.

   

  FOTO, vir: https://skandal24.si/

   

  Zato nas je v nadaljevanju zanimalo, zakaj je s strani minornega medija doživel takšen medijski napad. Kot nam je Požar zaupal, z njimi ni v sporu, le kot vsak novinar piše, kaj se dogaja. Zaupal nam je, da se novinarji omenjenega “neodvisnega” medija že nekaj časa zaletavajo vanj. “Dejstvo je, da pri tem portalu ne gre za klasično novinarstvo, ampak za politični aktivizem, da jih določeni politiki ves čas retvitajo, torej reklamirajo članke, in za celo vrsto poslovnih interesov botrov teh novinarjev, zlasti botrov Primoža Cirmana in Vesne Vukovič,” nam zaupa Požar in nam v nadaljevanju še pove, da se je naslova Cirmanove knjige o TEŠ 6 spomnil režiser tranzicijske levice iz ozadja Gregor Golobič.

   

  PRIMOŽ CIRMAN SE HVALI PO LJUBLJANI, DA DELA ZASTONJ PROTI FAŠISTIČNI VLADI JANEZA JANŠE

  V članku, objavljenem na Požareportu, je Bojan Požar med drugim zapisal, da se Primož Cirman med svojimi novinarskimi kolegi v Ljubljani hvali, da dela zastonj v boju proti sedanjemu predsedniku vlade Janezu Janši in vzpenjajočemu se fašizmu v slovenski družbi, karkoli bi to pomenilo. Zato nas je zanimalo, ali dejstva držijo.

   

  FOTO, vir: vlada RS

   

  “Zapisal sem, da Cirman sam naokoli govori, da oni delajo zastonj, ker gre za javni interes, boj proti fašizmu in Janši in to. Morate namreč tudi vedeti, da IQ povprečnih slovenskih novinarjev ni ravno najvišji, je daleč za IQ-jem bivše misice Iris Mulej, in če se to začini še z bojem proti Janši, potem številni res celo verjamejo, da Cirman in kompanija delajo zastonj,” nam zaupa Požar.

  Kljub temu da novinarska trojica zanika oziroma noče povedati, da je povezana s poslovnim omrežjem obsojenega goljufa Martina Odlazka, vemo, da to drži. Enega od osrednjih medijev v medijskem imperiju Odlazka, preko povezanih podjetij, predstavlja Svet24. V zadnjih dneh so se pojavili identični članki tako v Necenzuriranem kot Svetu24. Na svoji strani pa borci za demokracijo redno reklamirajo in delijo članke časnika in portala Svet24.

   

  Martin Odlazek; FOTO: Marjana Hanc/Delo

   

  To je razkril tudi Požar. Kot nam je zaupal, se ga novinarji obskurnega medija ne lotijo z resnimi argumenti, “ampak se to zaletavanje stopnjuje, saj zdaj uporabljajo gole laži in vedno bolj direktne osebne žalitve. To zgolj potrjuje njihovo pravzaprav ponižujoče stanje, kjer so se danes znašli. Od pisanja laži do suma davčnih utaj.”

   

  NOVINARSKA TROJICA POSLALA OBSKUREN ODGOVOR NA DEJSTVA, KI JIH JE IZPOSTAVIL BOJAN POŽAR

  Glede na zanimiva razkrita dejstva, da v Sloveniji delujejo novinarji, ki delajo zastonj proti politiki sedanje vlade in predsednika vlade Janeza Janše, smo poslali raziskovalni trojici vprašanja. Zanimalo nas je, ali res delajo zastonj in živijo od osebnih prihrankov. V preteklosti se je veliko pisalo, da je omenjena trojica na delu na Siolu, kjer naj bi služila med šest do deset tisoč evrov bruto na mesec. Glede na razkritje, da novinarska trojica redno objavlja novinarske članke portala in časnika Svet24 na svoji strani, Svet24 pa njihove članke ekskluzivno objavi v časopisu, nas je zanimalo, ali je tudi ta reklama brezplačna. Ob koncu smo jih vprašali, ali je njihova družba Providentia financirana s strani Odlazka.

  V nadaljevanju objavljamo njihov odgovor. Kot so zapisali, zahtevajo, da ga objavimo v celoti. To je odgovor novinarske trojice na naša vprašanja: 

  “Spoštovani g. Perš,

  kot družbenopolitični delavci in agenti v službi Globoke države seveda ne delamo zastonj, saj nas v iranskih rialih plačujejo sile kontinuitete, Fundacija Kulturni marksizem v forintih, gibanje Black lives matter v ameriških dolarjih, Udbomafija v nekdanjih jugoslovanskih dinarjih in seveda naš veliki boter George Soros, ki se mu ob tej priložnosti zahvaljujemo za vso podporo pri blatenju edine ljudsko-demokratične oblasti v Sloveniji po letih diktature. Novinarja Bojana Požarja ne poznamo. Pod tem imenom poznamo le politika in nekdanjega uslužbenca Centralnega komiteja Zveze komunistov Slovenije (ZKS), zato ne razumemo, o kateri osebi sploh govorite. Nobeden od podatkov, ki jih navajate pri vprašanjih, sicer ni točen. To nas preseneča, saj pravite, da ste prvi v službi desn … pardon, resnice. Ker se zelo radi zanimate za naša življenja, vam vnaprej sporočamo, da boste o nas lahko kaj izvedeli v (krivo)sodnih postopkih, ki jih nameravamo sprožiti v primeru objavljanja neresnic, razžalitev ali žaljivih obdolžitev. 

  Zahtevamo, da naš odgovor objavite v celoti.

  Veliko uspešnega dela pri vašem iskanju kvadrature kroga vam želi ekipa necenzurirano.si.”

   

  FOTO: screenshot E-odgovora Necenzuriranega novinarju

   

  Ali je to odgovor resnih, izkušenih in dolgoletnih novinarjev? Sodbo prepuščamo našim bralkam in bralcem. A star pregovor pravi, ko mački stopiš na rep, zacvili.

   

  Op. uredništva: novinar Luka Perš je trenutno najbolj bran avtor/novinar spletnega medija Nova24 TV, https://nova24tv.si/

   

   

  Naslovna fotografija, vir: https://skandal24.si//

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj