Več

  “VSA SLOVENIJA SE VAM SMEJI, VES NAROD SLOVENSKI!”

   

  Scene, ki jih ob petkih in po novem tudi ob sredah sredi Ljubljane proti plačilu ali po naročilu politikantsko (množično) zganjajo elitno-privilegirane maskote, prvorazredne marionete, ponosni nasledniki komunistov, proračunske pijavke, bratje z Juga ali njih potomci itd., vreščijo in kričijo v duhu zaskrbljujočega kaosa, anarhije, ulične represije, ki za vsako ceno in preko trupel hoče barbarsko neustavno zrušiti vlado Janeza Janše, že vse od marca lani. Pa ne gre in ne gre, kljub vsemu uporabljenemu nasilju vseh vrst, barv in odtenkov.

  Sočasna zrcalna slika tega je v slovenskem parlamentu, njeni glavni junaki so štirje jezdeci apokalipse ali KUL. Koalicija usločenega loka, pardon: klika puške v koruzi.

   

  - Advertisement -

   

  In najde se kdo, ki se jim odločno zoperstavi – takole se jim je v parlamentu tik pred vikendom Boris Doblekar, poslanec SDS:

  “Čisto vse, kar koli kdo reče, čisto vsi poslanci te koalicije oziroma na tej strani ali kakor koli, vsak vse narobe pove, noben nič ne razume, noben si nič ni prebral, noben sploh ne ve, kaj se v državi dogaja, živimo v drugem svetu … A vi pa zastopate ljudstvo? Narod zastopate, samo to. Vi ste ljudstvo. Vi zastopate ljudstvo – koga pa mi? A nas niso izvolili ljudje? A nismo vsi izvoljeni poslanci s strani ljudi, naroda, Slovencev? Nismo? A nismo? Kako si sploh lahko drznete, pa dovolite poniževati tlele nas?! Pa ne mi komentirati vmes, gospa poslanka. Jaz sem vas poslušal prej.

  In … kaj želite zdaj? Zdaj želite predčasne volitve. Vrgli ste puško v koruzo, skregali ste se med sabo totalno vsi, Šarec je rekel, da … ne vem, kaj je rekel … Luka Mesec, da se komolčite, da se ne razumete, da ne znate kadrovati, en drugemu polena pod noge. Zdaj ste podpisali nov sporazum, da se vam cela Slovenija smeji, cel narod, razen tistih par tisoč, ki ste jih totalno našuhtali, pa zmešali, da skačejo tu okrog. Drugi se vam pa vsi smejijo, cela Slovenija! Ves narod slovenski. Pojdite si pogledati, pojdite med ljudi – pa nehajte mi komentirati vmes /…/”      

   

   

  K temu se krasno podajajo srhljiva dejstva, ki jih v današnjih dveh tvitih izpostavlja in poudarja Robert Rakuš:

   

   

  Naslovna FOTO, vir: https://twitter.com/JJansaSDS/status/1442813957220323330/photo/2

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj