Več

  SREČNO, KAREL!

   

  Leto 2020 – no, že 2021.

  V Sloveniji, ki ima v žepu 30-letnico osamosvojitve, je politična sfera pod gladino vode. Pravzaprav: pod lediščem. Na najvišje in najodgovornejše visokopolitične položaje se lahko priplazi kdor koli – kdor koli, ki je pravega pedigreja ali ima prave vtič(nic)e napajanja.

   

  FOTO: Vika Jelen

   

  - Advertisement -

  Nobenih limitov ni za ustoličenje na ministrski stol niti na premierski prestol. Ovira ni niti to, če si v prestižni obleki z masko na licu že lomastil kot minister, škodoval državi ali jo pomagal uničevati, deloval v škodo državljanov Slovenije. Vzorčen primer(ek) tega je npr. Viktor Karel Erjavec, oproda globoke države, ki je na zadnjih parlamentarnih volitvah leta 2018 dobila pičlih 394 volilnih glasov, in to po vseh dotedanjih prestižnih visokoletečih političnih položajih (z osebnim šoferjem in s policijskim osebnim varovanjem). Da, niti v parlament se Viktor Karel ni prebil, da bi v njem nastopal kot poslanec. A to sploh ni pomembno, Slovenija je na (post)komunistični liniji raj za politične absurde, krepko skregane s postulatom demokracije in z ustavo RS. Za krmilo vodenja države lahko poprimejo totalni politični luzerji in nesposobneži, politični analfabeti ali idioti – zgube, ki so se s popravci prebijale skozi srednjo ali osnovno šolo ali pa so, zahvaljujoč denarju, maturo spacale takrat, ko sicer drugi s poročnim prstanom na roki rojevajo že svojega drugega ali tretjega otroka, na zasebni šoli, kajpak. Res je, kmalu pa z vso svojo nesposobnostjo tudi diplomirale in celo tudi magistrirale, zahvaljujoč denarju, ker je to pač kozmetično terjalo naskakovanje ali “osvajanje” slovenskih visokopolitičnih vrhov. Živ primer je cenjena Nitka – mag. Matjaž Nemec iz stranke SD, ki združuje ponosne naslednike komunistične partije.

   

   

  Če bi letos v Sloveniji bile olimpijske igre, bi olimpijska maskota upravičeno poosebljala Erjavca. Njegove izjemne zasluge zoper narod in državo, Slovenijo, to brezpogojno zaslužijo. Že tam od 8. decembra 2020 – (potem) ko so ga v spornih okoliščinah okronali za predsednika stranke Desus – grozi, da bo zrušil celo slovensko vlado: z nezaupnico vladi, ki je sam sploh vložiti ne more in ne sme, saj niti poslanec ni, ker ga državljani v gorenjskem Tržiču niti v poslanca niso izvolili. Niti tega zakonskega dejstva torej ne pozna, kar za komunističnega aparatčika sploh ne preseneča.

  Viri (s)poročajo, da je samooklicani “mandatar” Viktor Karel menda prevaral kar lastne kompanjone v stranki – da so ga izvolili za predsednika Desusa, prežetega s komunističnimi in z udbovskimi fosili. Mhm, Korl je “nategnil” kar svoje, menda. Potem ko je ekstremno slovenske upokojence, med katerimi premnogi niti za hrano in ogrevanje nimajo – zaradi mizernih pokojnin po dolgih desetletjih trdega dela iz dneva v dan.  

   

   

  To, da se bo upokojeni Karel vrnil s pospeškom, iz vladne koalicije ekspresno iztrgal Desus in napel mišice, da zruši marljivo Janšino vlado, je na štiri oči razkrila že dr. Aleksandra Pivec, ko smo 8. 10. 2020 po snemanju velikega intervjuja z njo v njenem ministrskem kabinetu ugasnili kamero in mikrofone. Imela je prav! Ona že ve, tudi za njeno brutalno likvidacijo – kot predsednice Desusa in ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS – so tičale Karlove lovke.

   

  https://www.mojcavocko.si/2020/10/09/pogumna-levinja-ki-se-ne-umika/

   

  Viktor Karel v vsej svoji socialistični maniri ljubi tudi prestiž in denar, s katerim pa oprode oprod menda obletavajo celo “zaželene” koalicijske poslance, da bi izdali in zapustili ali zaklali – zdajšnjo slovensko vlado in PV Janeza Janšo. Denar je zakon – nad zakoni. In etiko ter poštenostjo.

   

   

  Hm, kako hud “keš” – materialni ali nematerialni – ti diši ali te pita, da v vsej lastni politikantski bedi na krilih globoke države skočiš iz zaobljubljene politične upokojitve in pred vso državo groziš, da boš sesul vlado Janeza Janše, ki je leta 1991 s TO sesipal JLA s tanki? A pred leti je tebe samega sesul kar tvoj lastni pralni stroj na hodniku …

  Srečno, Karel!

   

   

  Vir: https://twitter.com/Demokracija1/status/1341293647703228416/photo/1

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto
  Naslovna fotografija: Viktor Karel Erjavec, vir: zamrznitev kadra, https://www.youtube.com/watch?v=NYVYwy94A5o

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Ime koga in česa je Karel Erjavec.
   Je ime Globoke države in z njo tudi Krivosodja,
   Tudi vse kar imate zapisano v glavi portala, sodni kriminal, zločinski sodni izvedenci, itd…

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj