Več

  PUTIN GROZNI SATANSKO NAD UKRAJINO

    

  K pisanju me je spravil sokomentator na spletni strani DOSJE na dan nepredstavljivega napada zla na ničesar krivo demokratično evropsko državo Ukrajino, ki da je izdala Rusijo. Komentator, CZPNN namreč, podstavlja neke ovire na pot Resnice, in ne dojemam, kako je to mogoče na tak način. Putinovi stalinistični izmišljeni denacifikaciji Ukrajine dodaja, meni zanimivo, v original boljševiškem razcepljenem kačjem jeziku obtožbo za neko, po mojem, izmišljeno izdajo, ki je niti ne pojasni.

  A kdo ve, a svet ve, za kakšno izdajo gre? V usodnih pogovorih v medijih zadnjih tednov ta tema ne eksistira, niti Putin Grozni je ne omeni. Torej, če že nisi naci, si izdajalec, si drugačen, si neposlušen, poizkušaš živeti svobodno in po Božje in je vedno narobe, samo da imaš status označene Žrtve, ki jo je treba ustrahovat, zaničevat in uničit? Mislim, da je to to. VKP to natančno in široko razloži, Rdeča Biblija Boljševikov.

   

  - Advertisement -

   

  DEJA VU – zato zgoraj plakat, ki ga ta večer nosijo zdravi ruski ljudje po ulicah! Hitler treplja norca 21. stoletja po ličkih. Točno, Vladimir je iz rodu ruskih Kajnov uničevalcev, ki jih je v svoji pesniški zblazneli duši srčno gojil ideolog in srčni motor ruskega mazohističnega velikega rdečega leninskega anarhistično satanistično kanibalističnega boljševiškega gibanja proti Bogu in proti njegovi najboljši kreaciji po Angelih in Arhangelih, proti človeku. Nečajev. Pisec, anarhist, ljudomrznež, malikovalec Niča in Satana. Proti očetu, proti materi, proti Bogu in proti sv. Duhu in proti bratom in sestram, proti sosedom iz vasi ali ulice in proti ljudem iz kateregakoli konca sveta.


  Tale komentator, meni neznanec, CZPNN, tu zgoraj piše(jo), kot da jim nečesa še ni dovolj. Izražajo vtis, kot da jim ni nikoli dovolj, in nočejo, da jim je dovolj. Celo napiše(jo), kaj da so, njihova identiteta je CZPNN, da se prikrivajo, nočejo pod luč, ni imena in priimka. Je morda nekdo izrabil kratico nekoga drugega, ne vem. Ja, Demone in Drakule moti svetloba in še zapišejo, da ni vse tako črno. Zapišejo tezo, ki kakor oznanja, da se spoznajo na Svetlobo. To pa mene zelo zanima in poizkušam raziskati. Dajmo zadevi poizkusiti pridi nekam do dna.

  Seveda ni, če je sajasto črno, da ni še popolnoma črno. Popolno črno je lahko še bolj purpurno črno ali pa ima v sebi celo tančični, čipkasti, tantrični, senzorični zabris neke fikcijske ne-črnosti. Seveda, če si lažemo, da lažemo drugim, včasih še kaj nastane, prividi, halucinacije. Ni tako črno! Kaj za vraga pa je to, »tako črno«?

  Zdaj vam povem, Vi, Ti, Kdorkoli si zadaj za CZPNN, ne bo šlo naprej tako, de ne bo več tako črno. Treba bo pojasniti to nečrnino. Trda bo črna ukrajinska smrt. Tudi ruska smrt bo črna, podložena z rusko krvjo, ki je rdeča, ki smrdi po smrti kot rdeča in ne kot črna  Nocoj so ulice, avenije velikih ruskih mest polne. Lahko začnete šteti, kako šele bodo polne, ko bodo prihajale v Rusijo črne truge, prepolne mrtvih razmesarjenih, zažganih, počrnelih, godnih ruskih mladeničev in mladenk. Kako bo takrat po vaše Črno, ki ne bo tako črno, kot izgleda – kako se bo tej črni reklo, dajmo se zmenit. Črna z odtenkom CZPNN 24. februar 2022! OK. Spasibo! Blagodarja. V redu, naj bo, samo, da vemo. Raziskujmo dalje.

   

  KRVAVA VOJNA V UKRAJINI

   

  Ni dolgo tega, ko je ugledala svet fenomenalna knjiga TRAGEDIJA LJUDSTVA.
  Vse jim je v dolgih letih iznesel iz arhivov na svetlo in spisal epohalna dela, na primer, veliki garač, nepojmljivo vrhunski raziskovalec vsega ruskega, neverjetni Orlando Figes in je raztrančiral vse ruske grozljivke od pamtiveka do konca 19. stoletja in od leta 1891 naprej do leta 1923 determiniral in odlično spisal vso strahotno tragedijo ruskega in tudi sovjetskih narodov in je svetu neminljivo izrisal tančice ruske groze, božjastnih bolečin, samouničevanja in strahot o katerih moraš nehat brati, ker je preveč in prehudo in ne moreš doumeti  IN – njim še kar ni dovolj!


  Ni še bilo dovolj groze, pošastnosti, trpljenja, človeške bede v desetinah milijonov v dolgih boljševiško ustrojenih desetletjih Velikega Terorja. Ni jim še dovolj!
  Še bi nakladali svoje prisiljene fikcije, “da le ni tako črno” … Ukrajinci, da so izdajalci Rusov 
  Tistih Rusov, ki nosijo rusko besedo Rus za Rusa – a veste, da je Rus, ukrajinska beseda?
  In še izdali so jih. A, dej, no!

  To pa se bo zdaj razčistilo. Putin bo to razgonil, postreljal, razčistil, maščeval! S krvjo. Z mrliči. Z uničenimi otroškimi življenji. Z grožnjo grobnice atomske smrti Černobil, ki jo je Putin dal zasesti kot prioriteto. Putinova smrdljiva zaplombirana strašna bomba. Ko je bilo, radioaktivnost, praznovali smo 9. maj, dan zmage nad nacifašizmom v SFRJ, bili smo ves dan zunaj, čevapčiči, ražnjiči, klobase, pivo, vino, muzika. NIso nam povedali, da nad nami potuje oblak smrti – in zdaj bi Putin rad strašil, ubijal še enkrat. Še naše otroke in vnuke bi rad zastrupil? A res? Ta človek je resnično norec, ampak veste, to niti ni tako črno, kot izgleda z ruske strani, veste?
  Iz katere pa izgleda črno? Ja, iz ukrajinske! Oni so izdajalci Rusije. To pa je zelo črno. Ko pride ven, če bo še živ, ga bomo vprašali. Navalnega namreč. On je čisto od blizu vohal putinovsko mrzlo smrt Novičok. On bo vedel, koliko je črna ruska stvar in koliko je kdajkoli bilo ukrajinske izdaje. Zelenskega z visoko verjetnostjo ne bomo mogli, ker se je dejansko že poslovil od Janeza Janše, Porošenko pa je ravnokar povedal, da ima njegov prostovoljski bataljon samo par Kalašnikovk, nimajo se s čim braniti.

  Ker ni še dovolj hudo, bo atletski mužik in osvajač žensk, najbogatejši komunist Zemlje svet ustrahoval še z mrtvo bombo Černobil.

  LJUDJE, TO JE BOLNO. Ampak  ostanite mirni. Ni to tako črno, kot izgleda iz ruske strani  of course!
  In jim, temle govorcem, mislecem iz CZPNN še ni dovolj.

   

   

   

   

   

   

   

  Glejte drugi primer, da skrajšamo. ALAIN BESANCON je v svoji mali knjižici ZLO STOLETJA opisal, kako je funkcioniral v dlako natančno ta ruski boljševiški Satanizem 20. stoletja – in glej ga, spet je tu – zaoralo je zlo čez 50milijonsko Ukrajino. Z raketno in topovsko smrtjo, z “natančnimi orožji” in z elegantnimi, najboljšimi lovskimi letali bombarderji, z lepotcem neba, s Suhojem 27. Rad imam lepa letala, ampak včeraj me je minilo.

   

  Tretji primer, govorim po utrujenem in besnem spominu ob mislih, da je vse, kar gledam na ekranu, samo privid! Takim, kot tale zgoraj, tale CZPNN, je še premalo, ker niso brali Mariborčana Silvina Eiletza, ki je arhivsko dokumentarno popisal s filigransko natančnostjo, kaj je to bilo rusko komunistično uničevalsko zlo. Niso ga brali.

  Mesece je trančiral “moskovljanske” državne vojne in civilne arhive. OK. Zato naš vrli CZPNN, tako pravijo, ŽAL NISO PREPRIČANI, DA JE NA STRANI RUSIJE VSE TAKO ČRNO 

   

   

  … vonjam zagovarjanje čistega, nepredstavljivega zla! Putin je zagrozil Ukrajincu in Ukrajinki, kaj ga čaka danes v njegovi lastni Domovini, pred vsem svetom, če se bo upiral, svoje vojake pa pohvalil, češ da odlično izpolnjujejo, kar je v interesu Države 
  Včasih je komunist, mladi Putin delal v interesu delavskega razreda in ljudskih množic … kaj se je spremenilo? Njegovo enormno osebno bogastvo se je spremenilo in njegovo poreklo ni iz delavskih bornih grčavih rok, pač pa je iz kufrov in sefov ruskih oligarhov, ki plujejo po Jadranu v jahtah za tudi pol milijarde ojrotov – pred Portorožem se je ena šopirila pred tedni ... in tako dalje  pohlep, požrtnost, laganje, ustrahovanje, grožnje in pretnje, kar vre iz njega – kje je vse to tiščal ta človeček? Manjko očeta po Vodebu ali manjko matere po sv. Pavlu, tega ne vemo, visoko verjetno pa gre pri Putinu za viške nečesa satanskega. Mogoče nosi v svojem stokrat po rusko prekletem DNK zapisu molekul svojih prednikov, ki so jih z grčavo palico tolkli za kazen njihovi gospodarji skozi stoletja?
  Tega dela ruske zgodovine, bogatenja ruskih oligarhov v postJelcinovi dobi, pa ni še opisanega – ker bi šla čečenska kugla skozi piščevo glavo, kot je šla sveti Ani Politkovski. Zame velja, da je ruska sveta svetnica, da se razumemo.

   

   

  Gremo k zadnjemu, največjemu, k svetovnemu, k referenčni številki 1 z zvezdico, ki je v svojih pisanih delih povedal vse, kar je bilo treba povedati takim, ki jim ni nikoli dovolj in ki jim črno ni nikoli tako črno, kot se to vidi iz komentarja na zapis urednice Vočkove zgoraj. Torej, gremo k največjemu argumentu. Car svetovne književnosti, DOSTOJEVSKI! Najvrednejši izbrušeni diamant tega sveta med pišočimi človeškimi umi.

  Nekdanji Boljševik, ki mu je kanila solza velike Milosti med možgane in je iz ruske naredil najvišjo vrednoto civilnega sveta s pridihom Najsvetejšega Pisma Božje besede. Čista brilianca – izpiljeno bitje, ki vibrira med Bogom Stvarnikom in med Adamom. Tako nekako. Eva je nekje, na rajskem vrtu se je izgubila  še pride nazaj, da ne bo očitkov.
  Vse in še več jim je povedal in jim je tisto črno, ki je samo črna, tukaj na Zemlji in v Peklu, fantastično opisal, kako zelo je črna. ZLOČIN IN KAZEN. Vse čisto črno, vendar z dihom Odrešenja. Rešitev Duše. Razkoljnikov v Vladimirju današnjega dne, ne vem, sami presojajte.

  Črna je tako, kot je lahko sajasto črna zločinska mila, od zanič vodke prepita mehka ruska duša, ki se je zaobljubila živemu Hudiču v črno črni noči brez Lune in brez zvezd.
  Samo živi Satan v človeku je zmožen skupaj s človekom Putinom, ki ga je zasedel do dna duše, narediti to, kar je storil danes zarana, ob zori dneva, 24. februarja leta Gospodovega 2022.


  Ste videli, ste zaznali živo sovraštvo in grožnjo do drugih ljudi vsega sveta na njegovem licu?
  TEGA SVET ŠE NI VIDEL!

   

   

   

   

  Da, smo nekje pri koncu.
  Dragi CZNNP, na strani Rusije je nekaj grozno črnega, bolj črno od tačrnega. Satansko je in planilo je čez ves planet Zemlja. Samo ruski človek in samo ruski duhovniki in Patriarhi lahko kaj naredijo s to silno črnjavo.
  Leto 1933 in 1934 so boljševiški stalinisti pod strogo komando iz ruske Moskve ugonobili v strahotnih mukah milijone Ukrajinskih ljudi vseh starosti, številke gredo do 9 milijonov človeških žrtev. Ali se nam sanja, kaj je ta apokaliptični zločin Stalinovih kriminal Boljševikov zapustil v karmi ukrajinskega naroda? Se nam sanja, kako zelo so se zasukale spiralne DNKspirale zaradi takratnega neznosnega trpljenja ljudi v največji žitnici planeta Zemlja, ki so umirali od nepojmljive lakote, preganjani od boljševiških nečloveških in ne živalskih, pač pa od satanskih demonov živega Satana. Sprašujem, ali sploh doumevamo, kaj preživljajo milijoni, desetine milijonov Ukrajincev, ko jih s satelitsko natančno vodenimi superprojektili ubija malikovalec takratnega uničevalca Ukrajine?

  Ali bi lahko poblazneli ali otopeli od groze, ko se vam utrga od tega prepoznanja. Eden slovenskih škofov je danes objavil, da naj ne kolnemo Putina. Prav. Božje, Svetopisemsko. AMPAK? Ali to človek doume in zmore?

  In ta moment je čas za vprašanje.
  Povejte, opišite, Vi iz CZPNN, prosim, kaj je Ukrajina ali koga je Ukrajina izdala, koga so Ukrajinci izdali, da morajo, tako pišete, zdaj plačevati. Tako razumem vašo navedbo. Kaj je bil predmet in vsebina te izdaje in kdo je razsodil, da je temu tako. Sem se dovolj potrudil, da sem opisal, kaj bi rad od vas? V čem je dokazana krivda izdaje Ukrajincev – kdo je razsodil, kakšna je natančno obtožba in Sodba – nihče ni govoril o tem kot o vzroku napada na državo in na nedolžni narod Ukrajine. Prosim Vas za odgovor, pojasnilo, razlago, poduk, kakor želite.

  Gre za to, da najdemo ta greh, to zlo, da dolg izdajstva, ki da še kar traja. Točno to pišete, pojasnite. Prosim!

   

   

  POBLAZNELI PUTIN ZDAJ STAVI NA JEDRSKO OROŽJE!

   

  ČLOVEK, ZBUDI SE!
  Poglejmo v rojstno leto dveh mejnikov tega sveta. Leto Gospodovo, 1917!
  1. FATIMA NA PORTUGALSKEM
  2.  OKTOBRSKA REVOLUCIJA V RUSIJI

  Ruski Narod je po sv. Janezu Pavlu Drugem 4-krat posvečen Marijinemu Brezmadežnemu srcu po volji Matere Božje iz Fatime, ampak ruska Duma in ruski voditelj je vse to prezrl in se očitno ne ustavlja niti pred napovedjo Jezusove Matere, da bo natančno Ona kači satanski glavo strla. Ne oglasijo se niti voditelji ruske Pravoslavne cerkve Jezusove.
  Ne bo novega Dostojevskega, ki ga je Putin dal ubiti v Ani Politkovski, ruski svetnici, da bi pisal o tem.


  Ker je prehudo, prepuščam, kar se mene tiče, to hudo grozo Najvišjemu, ne bom več klel, grozil in bentil, ker verjamem, da bo On, Najvišji uredil zadevo, tako kot si zaslužita, ruski in ukrajinski narod, Mati Jezusova pa bo pri koncu izpolnila svojo obljubo, kajti je nekdo, ki je Kača in je trdosrčno in s zlom v Duši prezrl vse molitve in žrtvovanja, vse dolge milijone smrti od leta 1917 dalje, zato da bi se Rusija enkrat rešila Satanovega jarma, in to zlo obuja ponovno ter grozi vsemu svetu in hkrati pričakuje pred poslovneži vse Rusije, danes, da svet ne bo prekinil trgovskih, ekonomskih, finančnih in morda celo ljubezenskih stikov z Materjo Rusijo, ki je “morala” napasti Ukrajino  kar je bolno in čisto nora Putinova blodnja!

  Tako tudi bo. Kot povedano v Fatimi. Drugače sploh ne more biti. Vse je tudi že spisano.
  Zato, bojte se in začnite klicati Milosti in prosite za trpečo Ukrajino.
  Od danes dalje je svet povsem drugačen.
  Tako nam, Bog pomagaj!

   

   

  Citat in zaključek, za vse, ki jim ni nikoli dovolj, še tale popotnica dejanskosti današnjega kovidnega sveta:

  Alicja Lenczewska (1934–2012), učiteljica iz Poljske, je imela od leta 1985 do smrti bogato notranje življenje in mistične pogovore z Jezusom. Sporočilo, ki ga prinašamo, je naslovljeno na človeštvo in razkriva sedanji in prihodnji čas. Zanimivo je, da nas Jezus po poljski mistikinji poziva, naj sledimo Njegovi Materi v Medžugorju. Razkriva tudi novo obliko vojne, ki smo ji, če dobro pomislimo, zares priče. Jezus ji je govoril tudi o tej vojni. /…/ Današnji čas od Božjih otrok zahteva resnico, junaško vero, upanje in ljubezen. Satanovo delo je, da se vsakdo bori proti vsakomur. /…/ Miru ne bo brez spreobrnjenja, molitve in sočutja, brez zaupanja v Boga. /…/ Nasprotno: tesnoba in razdrobljenost se bosta povečali, širilo se bo to, kar se je zgodilo v Jugoslaviji, ki je ignorirala klice in opozorila Moje matere, ki se je tam prikazovala.” Vir: “Novo satanovo delo po valu fašističnega in komunističnega totalitarizma”, Časnik.

  Amen. Molite. Medžugorje ste zasmehovali, neupoštevali, pozabili, spustili mimo. Bil sem tam in Vam povem, kako ogromno ste mogoče zamudili. Tam so Čudeži vsakodnevnica. Kar v zraku so.

   

  Novo satanovo delo po valu fašističnega in komunističnega totalitarizma

   

  Naslovna grafika: Vladimir Putin, vir: https://twitter.com/gregetz/status/1498583420049530881/photo/2

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  2 KOMENTARJI

  1. Thank you so much for providing individuals with a very pleasant chance to read critical reviews from this website. It is often very awesome plus jam-packed with a good time for me and my office friends to visit your site a minimum of thrice a week to read through the new secrets you have got. And definitely, I am also usually astounded with all the attractive techniques you serve. Some 4 facts in this post are in reality the most efficient we have ever had.

  2. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj