Več

  PO CENZURNI ELIMINACIJI: “DA VAS NI SRAM. SRAMOTA OD SRAMOTE”

   

  Potem ko sem 10. septembra objavila video sekvenco iz TV-oddaje Dobro jutro na TV SLO1, v kateri gledalec Franci odločno izpove (upravičeno) močno kritiko RTV Slovenija in MSM, kar voditeljice Špele Močnik seveda ni navdušilo – ta objava z naslovom “DA VAS NI SRAM. SRAMOTA OD SRAMOTE” na naslovu https://www.mojcavocko.si/2020/09/10/da-vas-ni-sram-sramota-od-sramote/ je evidentirala 14.559 obiskov -, je avtorja tega video izseka, Igorja Goloba, doletela nezaslišana sankcija: Twitter, kjer je ta video izsek objavil, je njegov uporabniški profil posledično celo suspendiral, izbrisal. To ni le brutalna cenzura, temveč represija, skregana z ustavo Republike Slovenije. Da se je to zgodilo, sem izvedela sinoči, ko me je na nedelujoč posnetek v navedeni objavi opozoril nekdanji poslanec Andrej Magajna, vsem znan iz montirane afere kriminalistično “izgubljenega” notesnika z izmišljeno “pedofilsko” fotografijo dekleta z golim oprsjem, leta 2010 likvidatorsko sprožene zoper njega. 

   

   

  - Advertisement -

  Zdaj vnovič objavljam udarno video sekvenco, ki jo je posebej za DOSJE sinoči pripravil ta isti Igor Golob, predtem pa brutalen izbris komentiral z zapisom: “/…/ na žalost so uspeli da so mi uničili tisti profil tako da je večina tistega materiala šlo v franže #tokrat je fdv cenzura bila uspešna”.

   

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US

  Na fotografijah: TV-voditeljica Špela Močnik med oddajo Dobro jutro 10. 9. 2020 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj