Več

  MONTIRANA SODNA FARSA ‘NOVIČ’: “ZARES KRIMINALNA ZGODBA!”

   

  Saj ni res, pa je!

  Mitja Felc je zaključil skrpucalo z naslovom “Milko Novič dokončno rešen pregona za umor” (Delo, 23. december 2021): “Višje sodišče je oprostilno sodbo /5-članski senat – sodnik Radonjić, op./ razveljavilo in zadevo vrnilo prvostopenjskim kolegom.”  

  O tej razveljavitvi pišem “uličarka”, kot nas je, udeležence sojenj, ki smo apelirali za resnico in pravico pred Vrhovnim sodiščem RS, v medijih in na spletu označil občasni Delov komentator Mitja (v sodnih dvoranah ga nisem opazila), na: https://dosjemilkonovic.si/post/537868/so-sodniki-nedotakljivi-koliko-casa-se-nezakonito-sojenje-na-visjem-sodiscu-v-ljubljani

   

  Višji sodniki (od leve proti desni: Barbara Črešnar Debeljak, Igor Mokorel in Stanka Živič), ki so razveljavili oprostilno sodbo Milku Noviču. Vir: https://dosjemilkonovic.si/post/537868/so-sodniki-nedotakljivi-koliko-casa-se-nezakonito-sojenje-na-visjem-sodiscu-v-ljubljani
  - Advertisement -

   

  “A je senat sklenil, da delci streljanja niso dovolj za obsodbo. Tožilka se je na takšno odločitev pritožila, vendar je bil čas na Novičevi strani.” – tako Felc.

   

  Felcu in drugim v vednost: Da so delci iz več vrst streliva (dr. Novič je raziskoval tudi streliva), je ugotovila nemška izvedenka že leta 2016!

  Dr. Gebhart: “Število delcev na jakni v veliki meri govori v prid tezi, da ti delci izvirajo iz različnih virov sledi izstrelov (vrst streliva) – in PREJ NE iz streliva kaznivega dejanja.”

  Kar pa je kasneje “prezrla” tako sodnica Koleta (obsodba na 25 let zapora, april 2017) kot, po pritožbi obrambe, senat višjega sodišča (pravnomočna sodba, december 2017) z “znanima” sodnico Stanko Živič (kasneje kandidatko za vrhovno sodnico) in sodnikom Milanom Štrukljem (Patria).

   

   

  Je pa Felc pravilno ugotovil, da je bil ČAS na Novičevi strani! 

  Da bi Novič, po odhodu hčerke od doma, uspel priti na kraj streljanja, NI BILO DOVOLJ ČASA!

  Hčerka je namreč odšla od doma kasneje, kot je bilo najprej dogovorjeno – namesto ob 19. uri je ponjo prišla prijateljica pol ure kasneje! In je načrtovalcem umora, ki tega dogovora niso poznali (“slišali”), zmanjkalo ČASA, kljub nenormalni zamudi Jamnika (okvara avtomobila, ki jo je Jamnikova vdova kriminalistom zamolčala).

   

  Prav na pomanjkanje časa (popolni alibi) je opozorila, po obravnavi pritožbe obrambe, poročevalka, poštena vrhovna sodnica Barbara Zobec.  

  V ponovljenem sojenju je pošten sodnik Radonjić (5članski senat) aprila 2019 izrekel oprostilno sodbo zaradi ugotovitve popolnega alibija (ni bilo dovolj časa!).

   

  Po pritožbi tožilke Žgajnar in odvetnika pooblaščenke Kuniča na višje sodišče (zopet je bila, zanimivo, poročevalka Stanka Živič) je bila oprostilna sodba razveljavljena.

   

  V ponovljenem sojenju je poštena sodnica S. Božičnik Noviča ponovno oprostila – potrjen je bil popolni alibi, saj Novič ne bi imel dovolj časa, da …!

  O čemer pa “raziskovalec” Felc NIMA pojma ali NOČE vedeti! 

   

  Mitja Felc, novinar Dela; vir: https://old.delo.si/mnenja/komentarji/ignoranca-malega-cloveka.html

   

  No, Božiček v primeru Noviča ni bila Sinja Božičnik, ampak Jera Novič, ki se je na fitnes odpeljala s prijateljico POL URE KASNEJE!  

  ČAS je bil na Novičevi strani tudi POL ure po strelih na parkirišču VB, ko naj bi bil (SMS) na kraju umora (po tožilkinem nareku so MSM ponavljali, da je bil tam v času umora) in bi nato moral v pičlih ŠTIRIH minutah biti doma – odgovor na SMS je bil registriran na domači (Telekom) bazni postaji!

   

   

  “ZARES kriminalna zgodba,” mi je pred leti pritrdil pokojni David Tasić!

  Nobena odškodnina ne odtehta uničenega življenja. Bi jo pa morali plačati vsi tisti, ki so kršili vladavino prava! Koga so ščitili?

  Kdo je umoril dr. Janka Jamnika?

   

  Dr. Janko Jamnik, ubit direktor Kemijskega inštituta v Ljubljani; vir: Val 202, https://twitter.com/Val202/status/394398467671752704/photo/1

   

  ZAKAJ SPECIALIZIRANO DRŽAVNO TOŽILSTVO (SDT) NE NADALJUJE Z ISKANJEM KRIVCEV ZA UMOR DR. JANKA JAMNIKA? 

  https://dosjemilkonovic.si/post/581251/zvjezdan-radonjic-dne-128-sem-prejel-odlocbo-o-suspenzu-s-strani-vrhovnega-sodisca-slovenije-podpisnik-je-miodrag-djordjevic-s-tem-da-se-mi-dne-138-suspenz-uveljavi-izreceni-so-mi-tudi-ukrepi-prepovedi-prihajanja-na-sodisce-

   

  Vir: https://dosjemilkonovic.si/post/581251/zvjezdan-radonjic-dne-128-sem-prejel-odlocbo-o-suspenzu-s-strani-vrhovnega-sodisca-slovenije-podpisnik-je-miodrag-djordjevic-s-tem-da-se-mi-dne-138-suspenz-uveljavi-izreceni-so-mi-tudi-ukrepi-prepovedi-prihajanja-na-sodisce-

   

  /klik na video v tvitu/

   

  Naslovna FOTO, vir: https://pixabay.com/photos/handgun-gun-weapon-pistol-firearm-3822252/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  POPIS KUR

  BOLEZEN – KAKO NASTANE IN KAKO SE ZDRAVI

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Prejšnji članek
  Naslednji članek

  Sorodne objave

  2 KOMENTARJI

  1. Thank you for another informative site. Where else could I get that type of info written in such an ideal way? I’ve a project that I am just now working on, and I have been on the look out for such information.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj