Več

  “/…/ JE ZELO DOBRA RAZISKOVALNA NOVINARKA, KI JE ZAČELA RAZISKOVATI NAJHUJŠE PRIMERE KRIMINALNIH DEJANJ /…/”

   

  “Iz osebnih izkušenj in pregleda njenih člankov in prispevkov sem ugotovil, da je zelo dobra raziskovala novinarka, ki je pri svojem delu začela raziskovati najhujše primere kriminalnih dejanj na različnih področjih, zato so se je skušali znebiti tudi s poskusi odvzema delovne sposobnosti, statusa novinarja in očitno tudi temeljnega človeškega dostojanstva. Prav ta popoln linč, v katerem so sodelovali in očitno še sodelujejo pravobranilstvo, sodstvo, predstavniki ministrstva za kulturo, CSD, iz ozadja pa zagotovo še kdo, je po mojem prepričanju razlog, da je Mojca Vočko izgubila možnost preživljanja s poklicem in delom, ki ga je uspešno in odgovorno opravljala.

  Ker sem tudi sam doživel kako nizkotnih metod so se sposobni posluževati predstavniki slovenskega pravosodnega sistema in od politike odvisni uradniki in predstavniki medijev, toliko lažje ocenjujem, da gre pri teh diskreditacijah Mojce Vočko za primer najhujše oblike poseganja v človekove pravice, za kar bi pristojni po mojem prepričanju morali tudi materialno in kazensko odgovarjati,” je 23. 9. 2017 Marjan Podobnik, danes predsednika SLS, kot moja priča med drugim zapisal v svoji izjavi za sodišče, podani za štiri moje tožbe, ki sem jih bila predtem prisiljena na Delovno in socialno sodišče v Ljubljani vložiti zoper Republiko Slovenijo/MDDSZ zaradi absurdnih kršitev mojih ustavno varovanih pravic iz javnih sredstev. Citat iz izvirnika:

   

  - Advertisement -

   

  V vseh štirih dotičnih tožbah zoper RS/MDDSZ RS sem pravnomočno uspela, sodno zmagala. Vendar, sodno poražena toženka RS/MDDSZ RS pod vlado Marjana Šarca nobene od teh pravnomočnih sodb NI IZVRŠILA! S tem je državna birokracija – v navezi z državnim odvetništvom – nadaljevala namerno, šikanozno kršenje mojih temeljnih ustavnih pravic, pri čemer je izkazan utemeljeni sum storitve kaznivega dejanja.

   

  Foto, vir: https://pixabay.com/

   

   

  /Naslovna fotografija: RTV SLO – zamrznjena slika/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  POPIS KUR

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj