Free Porn
xbporn
Več

  PRIMER MOJCE VOČKO ZAKORAKAL NA EVROPSKI ODER?

   

  Upamo, da bodo slovenski akterji, še posebej glavni akter, premier Janez Janša, zadevo, ki jo je odprl g. Štih v razmerju do imenitnika Guttenberga, ki ima izkazan vpliv na vrhuško EU, še bolj izpostavili in uporabili za živo predstavitev slovenskih razmer in medijskih muk že polnoletne Demokrature M. Kučana in njegovih oprod. 

   

  Tako so se na Politicovo zavajanje o “vojni proti medijem” odzvali slovenski intelektualci!

   

  - Advertisement -

  Iz članka:


  Na zapis Štiha se je Guttenberg odzval in v bran novinarki Politica zatrdil, da gre za temeljito novinarko. ‘Članek daje glas širokemu naboru virov in pogledov. In ne glede na vse, to, da premier neutemeljeno navaja, da je novinarka pisala po navodilih nekoga drugega, je nevarno za demokracijo.’”
  /Op.: To je primer, kako zelo so si Levuharji strašno podobni po širnem svetu./

   

  Ob tem je še v vednost Guttenberga še dodal, da so bili trije desno usmerjeni novinarji, ki so jih socialisti resnično preganjali (Miro Petek, Jani Božič in Mojca Vočko). ‘Prvi je skoraj umrl, drugi je zbežal v Veliko Britanijo, tretja je bila oproščena po 10-letni sodni bitki.’”
  /Op.: Primer Petek, Božič in Vočko stopi na EU sceno prve kategorije./ 

   

  Vir: https://twitter.com/lucasguttenberg/status/1361987581030895617

   

  Vir: https://twitter.com/JJansaSDS

   

  V zadevo je vstopila sama šefica Ursula von den Leyen in pritiska na J. Janšo, zato skromno mislim, da je skrajni čas, da se ta slovenska usrana žehta opere tudi na Evropskem odru, in Vlada je dobila nepričakovano Bumerang darilo od levuharske režimske kanibalsko popadljive srenje plačancev Agitpropa F571, da to opravi deloma že pred predsedovanjem Uniji.

   

  Kakor tudi kaže situacija, Kučanu tega foruma, Agitpropa F571 hlapcev, niti ne bo treba ukiniti, saj se bo očitno zaplinil z razrednim sovraštvom, z zlom in z napuhom kar sam. 

  Thanks, Ozzilandia!

  Bravo, Aboriginies, that’s holly true, boomerangs are always – always after missing a target flying back to a sender. Halleluiah!

   

  https://www.mojcavocko.si/2021/02/12/ekskluzivno-precedencna-sodba-ustavnega-sodisca-rs-razsula-montirani-kazenski-sodni-proces-zoper-novinarko-in-vse-njegove-sodne-odlocbe/

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto
  Naslovna fotografija: Novinarka Mojca Vočko med intervjujem, ki ga je februarja 2018 z njo naredil Luka Svetina na Nova24 TV, vir: https://www.youtube.com/watch?v=59WaGnTlkTY&t=34s

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  3 KOMENTARJI

  1. Resnično in edina pot,da se preseka ta Gordijski vozel sramotenja oseb,ki v dobri veri in prepričanju delajo po svoji vesti in v DOBRO vseh državljanov Slovenije. A namesto,da bi bili nagrajeni in spoštovani,so deležni širšega šikaniranja znotraj svojega CEHA, ter politično koruptivnih ljudi,ki z ozadja že od 1990l.vodijo LEVO soc.komunistično ideologijo.Žrtvam je zaradi kljubovanja in vstrajanja na resnici ,onemogočeno vsakršno normalno delo,pa čeprav imajo LEVE stranke prav tega polna USTA. A ta ŽLICA nese, samo ,do NJIHOVIH ust !!!

  2. KRONIKA
   ” OGENJ, RIT IN KAČE, NISO ZA IGRAČE”
   Vsem, ki še ne dojemajo, da je Mojca Vočko stopila na evropski oder, bom poiskušal postopoma odpirati oči, da se je zgodilo kar se je in, da je to prelomno, poskočno in vibrativno pozitivno , dejansko in usodno ter še kako, brez dvomov, blagoslovljeno od iz samih Nebes od samega Boga in posredno nepreklicno od vseh slovenskih mučenikov iz slovenskega Ljudstva Božjega, ki so bili žrtvovani in jim je bilo dopuščeno veliko vrhunsko nebeško trpljensko žrtvovanje na oltarju tega sveta , tudi Domovine Ne pozabite vi, ki ste ubijali in bi še radi in bi še bolj radi potomci morilcev – da gre za absolutno in nepreklicno za Božje otroke pod varstvom samega in živega Boga in množice svetnikov, ki jih bomo v nadaljevanju imenovali z njihovimi imeni in , vsaj za danes, vi vsi, ki z obema nogama stojite na svojem materialnem bogastvu in naraubanem statusu močnih ljudi – gre za absolutno ireverzibilen proces. Ne da se ga ustaviti in se razvija samo naprej. Gre za Perpetum mobile vseh vesolij Božjega Stvarstva. Vsi grešniki bodo in bomo, nepreklicno odgovarjali. Eni smo tukaj zato, da to preprosto povemo. Nič več od tega. Nobenega drugega ali prikritega namena ni, ne obstaja zakulisje, gre za Čistino.
   Rit in kače, niso za igrače!
   Tovariši, pojdite na svoj začetek. Kazenske točke, ponovni krog!

   A povem zakaj?
   Ker vzporedno poteka več vzporednih procesov, ki predstavljajo neustavljiv neprestano tekoč tok
   zadev. V bistvu zadeva ali stvar ni pravi izraz četudi je pravilen, Gre za procese, gibanja. Bomo že našli pravi izraz.
   Če so ga ga Boljševiki satanističnega papeža Nečajeva, ga bomo tudi mi. Kajti na naši strani so Angeli.

   Objavljam, da sebom ob svojem skromnem vedenju poiskušal sklicevati na ljudi, ki so Sloveniji dali vse kar so premogli.Njihov seznam je ogromen. Dane bomo ponavljali vedno vseh, bom navajal imena meni zelo svetih in se jih ne omenja ali pa se jih premalo, ki bodo predstavljali vse slovenske mučence, in Božje predstavnike, ki jih je brez števila.
   Da se razumemo eno stvar, prosim, pišemo ali govorimo o mučencih, ki jih je ugonobilo slovensko satnsko zlo in govorimo o zamolčanih slovenskih svetnikih. Omenjal jih bom brez nazivanja kot del slovenskega naroda, kot, da so živi med nami – oz, da jim še zavidamo, kot, da nismo z njimi.
   ————————————————————————————————————
   Magdalena Gornik
   Jurij Humar
   Alojzij Grozde
   France in Janez Hiti
   Izidor Završnik
   Danijel Hallas
   France Balanič
   France Špelič
   Ivanka Škrabec
   Marija Turšič
   Antonija Debevec
   7 Kandaretovih
   Ivan Kramberger-Dobričina
   ————————————–
   itd.v tisoče slovenskih ljudi.
   ” NEBESA, PEKEL, VICE, NISO ZA IGRAČE!”
   Se bo nadaljevalo. Tako nam bo Bog pomagal. Clinton nam , Slovencem ni, ker je bil tiho!

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj