Več

  MED SODNI(ŠKI)MI KRIMINALCI IN MEŽNARJI

   

  Smo Slovenke,

  ki nas z nezakonito torturo niso zlomile niti kriminalno izprijene Nine Kodre Balantič v kazenskih sodniških togah niti tiste nezakonite brez pravosodnega izpita

  – četudi so nad nas nezakonito pognale zločinske specialiste za izmišljena, zlagana kvazi izvedenska mnenja tipa zaslužkarska zločinska psihiatrinja prof. dr. Marga Kocmur s svojo upokojeno pokvarjeno-lažnivo psihološko oprodo dr. Janezom Mlakarjem brez sodnoizvedenske licence.        

   

  - Advertisement -

  Smo Slovenci,

  ki nas niso nezakonito strli niti podkupljivi Milani Štruklji v kazenskih senatih višjih sodišč – original razvpit že iz kazenske kalvarije Patria Janeza Janše in mučeniške kazenske sage dr. Milka Noviča -, niti v senatni (z)družbi sodniških pritrkovalk Tatjan Merčun in Silvan Vrabec Arifin. 

   

  Smo ljudje,

  ki smo preživeli muke zarjavelih nezakonitih žebljev Brankov Masleš(a) kot predsednikov kazenskih senatov Vrhovnega sodišča RS, navdušenih nad graničarskim pobijanjem …, zabitih v nam namenjeno krsto.     

   

  Smo država, ki ima ustavne sodnike  … 

  Prof. dr. dr. Klemen Jaklič, prof. dr. Katja Šugman Stubbs, Marko Šorli kot predsednik senata – slovenski ustavni sodniki, ki so 24. 4. 2019 v obravnavo sprejeli ustavno pritožbo Mojce Vočko novinarke iz montiranega kazenskega sodnega procesa. 7. 1. 2021 je triumfirala nad sodnim kriminalom, z glasovi 7 : 1!

    

  Imamo pa tudi … mežnarje, celo ustavne: dr. Špelce Mežnar …    

    

  Avtor: Mare Kranjc, vir: Twitter

   

   

  https://www.mojcavocko.si/2021/02/12/ekskluzivno-precedencna-sodba-ustavnega-sodisca-rs-razsula-montirani-kazenski-sodni-proces-zoper-novinarko-in-vse-njegove-sodne-odlocbe/

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto 

  Naslovna fotografija: https://pixabay.com/photos/justitia-goddess-goddess-of-justice-2597016/ 

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1. Da , bruhaš!
   Kozlanje je zlata beseda!
   Kozlanje je tekoča, odrešilna kozlarija, ki zleti iz človeka in ga očisti, spuca in mu da dihati !
   ———————————————————–
   Bruh je pa stud, sram, grauž, jeza, bes in sveto pomilovanje greha, Sveti rop v zločinu, vse na kupu zdrizastega nabuhanega smrdljivega zelenkasto svetlečega gnoja, ki ga je slovenski narod zbruhal že zdavnaj – ni pa uspel povedati, ker se je bal za svoj zarod, ki je en majhen del preživel in za katerega je srčno in dušno želel, da doživi vsaj malo tistega kar so krivično pomorjenim, načrtno izbranim vzeli in ubili. Ti niso užili ničesar.
   Niso , nenadoma, po objavi krvave kvazi razredne fuknjene revolucije 1941, več vedeli, kje se jih drži glava. Šli so v gozd kot uporniki in kot rojeni slovenski vojaki, ne borci in so prišli nazaj v žrelo Italijanom in Švabom nem vem, ker so uvideli tam v gošči, da grozijo in komandirajo satanisti komunisti-to vem iz prve roke – ki so hoteli žreti z ognjišč svojih bratov in sester in lokati njihovo kri, samo zato, ker je njihovo Bistvo nanje prenesla Mati in jo je Oče in ne krvosesni aktivist maščevalec za sploh ne veš kaj, porkamalora!
   Skratka, takrat je grožnja, sejanje strahu, mučenje, umor-čim bolj zahrbten in hinavski, postal vrlina in vrednota.
   Po globokem branju vzrokov za rusko revolucijo sem malo spoznal Bistvo ruskega zla – in – satanisti Boljševizma tipa Kardelj so to prenesli na blagoslovljeno slovensko zemljo in niso naredili obračuna z “krivično elito kapitalizma” , ampak so kar mimogrede pobijali poleg okupatorja ali v kolaboraciji z njim, desettisoče nedolžnih.Za kaj že? Za razredni boj ! Za NOB & OF & VOS Revolucijo. Absolutno koordinirano kot komunisti skupaj in sporazumno z italijanskimi komunisti in fašiti, sploh pa zelo pedantno z nemškimi Nacisti-prerdvsem ob vseh slovenskih želežniških progah … Zdaj gonijo, da Revolucije ni bilo, da je bil narodnoosvobodilni boj- Tako zdaj spet piše v najnovejši knjigi iz instituta za narodno spravo za južno Notranjsko, da masaker nad nedolžnimi drugačnimi ni bil odgovoren “celoten narodnoosvobodilnio odpor” pač pa le Partija… Partija pa je bila po vsem kar so nas učili in nam vbijali v betice, predvsem uzurpirani narodnoosvobodilni celoviti in splošni upor okupatorju – če si na Italijane uprizoril napad od daleč, si fasal partizansko ali pa kuglo od Terenca, zahrbtnega soseda.
   In se jim je po desetinah let in desetih petoletkah neuspehov vse podrlo in šlo leta 1991 nazaj na gnili Kapitalizem, iz katerega so spet potegnili bajne materialne zaklade in večino “družbenega premoženja” – ki ga je itak ustvaril proletarski delavski in kmečki razred bedakov-po Milanu Kučanu !
   Zdaj uspešno, spet in ponovno, živijo in gonijo turbo oblastniški kapitalizem-po ruskem in predvsem po kitajskem vzorcu – ampak – ob agitpropovski svinjski propagandi, da so oni garant ubogemu posamezniku in njegovemu imetju. Leta 1941 je bilo to Domačija, Zemlja, Njiva ,Gozd – ki že od leta 1970 nima nobene veljave … v kaj so se zažrli tokrat ? V vse. V Duše ljudi. Krvavi krvosesni vampirji ljudskih duš. Prekleti samim sebi ! Jebite se, satanisti hudičevi!
   Bolje tukajšnja smrt, kot sužnost Satanu.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj