Več

  KRIV, DOKLER NE DOKAŽEŠ NEDOLŽNOSTI?

   

  “/…/

  Seveda, gre za eno, do leta 2011, najbolj prodornih mladih raziskovalnih novinark v Sloveniji, Mojco Vočko.

  Mojca je s svojim novinarskim delom posegla v osje gnezdo, ne enega temveč več njih. Med drugim se je lotila Zavoda Hrastovec in posnela dokumentarec o kalvariji tam bivajočih revežev, v njem pa poudarila in razgalila kouptivna, zlagana in ponarejena psihiatrična izvedeniška mnenja, ki so iz leta v leto podaljševala prisilna bivanja tam nastanjenim bolnikom in niso sovpadala z njihovim dejanskim zdravstvenim stanjem.

  Spomnimo se je lahko tudi po tem, kako je razkrila korupcijo v Unicef Slovenija. Prišla je na sled sumljivim poslom Katarine Kresal in se v enem od prispevkov lotila tudi Onkološkega inštituta. Jasno je izpostavila, da so umiranja rakavih bolnikov zaradi kaheksije oziroma telesne oslabelosti in shiranosti  pravzaprav zamolčani umori.

  - Advertisement -

  V devetih letih njene bitke s sodnimi mlini je ta mesec dosegla neverjetno zmago. Ustavno sodišče je že pri prvi od osmih točk prikimalo njej in v ostalih točkah sploh ni razpravljalo. Razveljavilo je celoten kazenski sodni pregon proti Mojci in razveljavilo vse njegove sodne odločbe.  Gre pravzaprav za precedenčno sodbo.”

   

  – to je citat iz članka z naslovom “Kriv, dokler ne dokažeš nedolžnosti?” na spletnem portalu https://skrivnostna.si/, s katerim Joli Vrečar – junakinja, ki je premagala raka – napoveduje njen veliki intervju z menoj, ki se ga nadvse veselim:

   

  Kriv, dokler ne dokažeš nedolžnosti?

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto 

  Naslovna fotografija, vir: https://pixabay.com/photos/gavel-auction-law-hammer-symbol-2492011/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  UDBOMAFIJSKI UMOR ODLIČNEGA KRIMINALISTA

  LIPICANCE KOLJEJO! JEDO NA BRDU?!

  ZAROTA VELIKIH STARCEV

  REVOLUCIJA V ZRAKU

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  JEZDECI APOKALIPSE

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  POPIS KUR

  BOLEZEN – KAKO NASTANE IN KAKO SE ZDRAVI

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  2 KOMENTARJI

  1. ga.Mojca, glihkar sem bral še tole strašljivko, ki sicer razkriva strašljivost sistema, s katerim se dajete nekateri, ki vas je Kučan-Golobič-Masleša-Fank,itd drobilec ljudi povlekel vase in ste, hvala Bogu preživela :
   https://pozareport.si/post/582905/kako-se-je-novinar-tepina-ujel-v-lastno-zanko-ali-dokazi-o-kriminalistih-ki-prek-medijev-prikrivajo-kriminal-v-svojih-vrstah?utm_campaign=si.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=si.contentexchange.me&utm_term=si.contentexchange.me

   Koliko “preganjanih Putinovih podgan z krvavimi očmi” se mora zagnati v to Kučanovo mašino da bo končno začela bežati ?

   In drugo vprašanje , ker prihaja v fazo “zelo aktualno” iskanja človekoljuba za predsednika Slovenistana:
   “Ali morda veste, če Vašo spletno stran berejo v Novi Slovenski Krščanski Stranki – še posebej Ljudmila Novakova ter g.Tonin?”

  2. In vse to ljudje nismo znali, ker so nam levi mediji vse to prikrili. Žalostno. Seveda bi moralo biti obratno: nedolžen si, dokler ti ne dokažejo krivde. Upam, da se zares obrača na bolje. Čestitke za zmago, Mojca.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj