Več

  GOLOBOVI NASMEŠKI ALI INDICI

   

  Dr. Robert Golob v sveži vlogi PV Slovenije je prava mavrica (vsega nemogočega). Z njim se Slovenija vrača v neke druge, davne, temne čase – recimo totalitarizma z rdečo mašno ali mavrično. Sončni kraj, ki adrenalinsko plavša, kot gardedame z umetnimi trepalnicami.

  Diktator(ček) z umetnimi nasmeški, ki nikakor niso naravni, kaj šele spontani. Kaj neki jih sproža ali riše na Golobovem obrazu, kjer zategnjeni tja do uhljev, kot bi bili na botoksu, čakajo na naslednji val smehljaja? Smešno. In tragično, saj je lastnik teh smehljajev, nasmeškov, tega patetičnega smeh(ljanj)a nihče drug kot prva persona države (uradno): predsednik vlade. Slovenske.

  Tale kratek video v tvitu veliko pove in pokaže:

  - Advertisement -

   

  A to se nam je v zgodovini Slovenije že pripetilo – to, da bi PV na tiskovni konferenci ministru, ki ob njem stoji kot okrasni fikus, prepovedal odgovoriti na novinarsko vprašanje?!  

   

  Rowan Atkinson v “Črnem gadu”; vir: https://www.amazon.com/BLACKADDER-KOMPLETTBOX-MOV-DVD/dp/B074BNVFDG

   

  Utrip z novinarske konference; vir: https://twitter.com/ANJABAHZIBERT/status/1537190552977940480

   

  “Na čem je tale?” bi se vprašala mularija. Upravičeno.

   

   

  Janševi ministri, vsi po vrsti suvereni in odločni, so bili Supermani proti Golobovi jati, v kateri imajo ministri očitno status pudlja. Celo o tem, kdaj smejo odpreti usta, odloča … Golob. Vse na ukaz!

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  ON, KI RAZDVAJA …

  KO PORTAL 24UR.COM LAŽE O LINDAVU

  JEZDECI APOKALIPSE

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ';

  Sorodne objave

  1 komentar

  1. Že njegove blodnje (beri napovedi) v predvolilnem času, so dale vedeti, da je človek “out”, jedel pokvarjeno hrano ali, da mu je dober sosed zakadil hišo. Se tudi to zgodi.
   In strinjam se z Rokovim twitom, da ni “dihrig” – verjetno dihtig. Glavno je, da Rubikovo kocko sestavi, Golob namreč. Ja res, cel genij!
   Vendar se mi dozdeva, da dihtig niso niti ministri – menda pa so strokovni. Če pogledam Šarca, bi se s tem celo lahko strinjal, kajne? Si pa ministri, kot otroci v vrtcu pustijo zapreti usta. To je menda zaradi njihove strokovne raztresenosti. Od silne strokovnosti jim misli preskakujejo in lahko rečejo nekaj, kar je “beyond of imagine” ! Toliko o razlagani avtonomnosti ministrov; toliko tudi o teoriji razdelitve resorjev po koalicijskih partnerjih. Ne, sončni kralj bo držal vrvice vseh ministrskih marionet. Še edini minister v vladi, za katerega sem upal, da je pa le avtoriteta in strokovnjak na svojem področju (morda ortoped, nikakor pa ne politik), se je pri “žaganju” Kreka bojazljivo izgovarjal na Goloba.
   Slovenija se je nekomu tam zgoraj res zamerila, da nas tako preizkuša.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj